17 hetesen lehet már pocak első terhességnél?
Figyelt kérdés
167 centihez vagyok 60 kiló. Fölösleg a hasamon azért van bőven. Esküvő miatt kérdem. :) ruha miatt tartok egy kicsit.2015. febr. 20. 22:02
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
Igen én nem szeretem a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni, ezért is kérdeztem.
2015. febr. 21. 11:36
12/16 anonim válasza:
Lehet már kapni olyan ruhát ami kismamáknak való. Semmi fűző semmi feszülős ruha egyszerű könnyed anyag bár ha azok nem tetszenek akkor tényleg fűzőset válassz :D és gratulálok a babához
13/16 anonim válasza:
18+6 vagyok de alig látszik valami, nem is vettem még semmi kismama cuccot, egyébként 155 cm és 54 kg vagyok, egy dekát se híztam :O :) én is április 25-én megyek férjhez,akkor 27 hetes leszek, még nincs meg a ruhám, március közepére tervezem, hogy ne lőjek mellé :) kiváncsi vagyok
14/16 anonim válasza:
mekkora lesz a pocakom... :) de ez erősen alkatfüggő :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) találtam egy fuzoset, úgy mertem magam hogy este mikor fel vagyok puffadva a legjobban és kinyomtam a hasam plusz felfelé kerekitettem. Remélem jó lesz rám. :D
------
Azt hittem, hogy aki pici, hamarabb látszik de úgy látom ez még annál is bonyolultabb. :D
------
Tudom hogy az, viszont jól esett tapasztalatokat és tippeket olvasni. Próbáltam hasonlatokat keresni hogy vajon milyen alkatú hölgyeknek hogy látszik de látom ez még attól is bonyolultabb mint ahogy gondoltam.
Köszönöm mindenkinek a kommenteket! :)
2015. febr. 22. 22:43
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, gondoltam megírom mi lett. A ruhát jó előre megrendeltem. Kihúztam a hasam és nagy is volt de majdnem vicces vége lett, állva még el is ment de ülni alig bírtam benne. :D pedig egy kilót sem híztam de nőtt már eleget a hasam.
2015. ápr. 26. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!