Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama, kinek mi a napi...

Kismama, kinek mi a napi etrendje?

Figyelt kérdés

Szerintem vmit rosszul csinalok,mert rettentöen lelassult az anyagcserem es nagyon megugrottak a kilok...

pedig mar bevetettem szinte mindent,tegnapi menü

ehgyomorra egy pohar multivitamin,egy fel kifli vajjal,paradicsommal,1 pohar tej

delelott egy kis repa,es 2 gerezd alma,2 kk szilvalekvar

ebed

husleves: repa,karalabe,zeller,husi

zöldsalata,paradicsom,light salataöntet

3 gerezd gouda sajt baconbe tekerve,es 2 szelet baconbe tekert sparga-az egesz megsütve

uzsi:egy pohar meggybefött tejszinnel-ennek lett hatasa es el tudtam menni wcre,de nem vittem tulzasba :-(

vacsora:1 pohar tej,es egy kis diakcsemege.azt olvastam,h a magvak es a mazsola is segit,de semmi

2015. febr. 20. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy ajanlott napi kismama etrend

reggel sovany joghurt cukormentes muzlivel (zabkasa esetleg vagy ket szelet kenyer (barna sok sok zoldseggel esetleg banannal margarinal megkenve

delelott egy alma es egy narancs (min 2-4szem gyumolcs naponta

ebed :zoldsegleves teszta nelkul egy teljesorlesu kifli koktel paradicsommal /zoldssalata tonhallal friss tuo zoldseggel kiflire

uzsonna zeller uborka paprika humuszba martogatva

vacsora: barnarizs zoldsegek parolva csirkemell grillrol

2 pohar iro /joghurt

2015. febr. 22. 17:56
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi,bar ez meg mindig nem az,amit szerettem vna,de ugy tunik,h ez mar örök rejtely marad,h masok mit esznek...

etrendeket en is talaltam,de igazabol nehezen hiszem el,h ezeket az etrendeket minden nap betartja mindenki,föleg egy magyar,mert akkor nem lenne ennyi tulsulyos,es a csokik,edessegek se fogynanak.

egyebkent a fentiekben is van rendesen ch,meg zsir

2015. febr. 22. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Kaloria es zsir kell

Foleg jo zsirok es feherje is es Rost jo sok

Ki tartja be ki nem ne erdekeljen

Ha nem akarsz elhizni hasonloan etkezz

Egy szakember

2015. febr. 22. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ezeket eszem!

Reggeli: 1 kifli vagy zsemle joghurttal, alma vagy banán

Utána: néha-néha kis keksz

Ebéd: 1 tányér leves vagy párolt zöldség natúr csirkével

Uzsonna: 1 joghurt,gyümölcs

Vacsora: 1-1 keksz és gyümölcs

Mivel alig bírok enni mindig hányingerem van így ezeket is alig bírom magamba erőltetni de próbálkozom. Ha nasizom (havi 1 chips,csoki,cola) azokat általában reggeli után. 167 cm vagyok és most 68 kg (11 hetes kismama).

2015. febr. 23. 08:34
 15/15 A kérdező kommentje:
vegre,köszi :-)
2015. febr. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!