Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Akiknél jelentkezett...

Kismamák! Akiknél jelentkezett a terhességnek valamilyen pozitív hatása, volt akiknél szülés utan is megmaradt?

Figyelt kérdés
Például szebb, egészségesebb lett a hajatok, nem zsírosodott annyira vagy megszépült a bőrötök, kevésbé izzadtatok, lassabban nőt a szőrötök stb stb.. Volt akinél tartósnak bizonyultak ezek? Vagy a szülés utan törvényszerű, hogy elmúlnak es minden a régi lesz?

2015. febr. 20. 10:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egy termeszet gyógyász azt mondta nekem, hogy a fájdalmas menzesz es a migrenes fejfájás gyökere közös. A vesére vezethető vissza. Nekem a gyerekkoromat keseritette meg a migrén, aztán ahogy megjött lassan kinottem es átvette a helyet a borzasztó menzesz görcs. (Annyira hogy volt h a mentő vitt el). Most hal istennek egyik sincs, talán nálad is volt összefüggés. (Nem volt menzesz, nem fajt a fejed- ki tudja). Csak mint érdekesség írtam le, egyebkent semmit nem mondtam a természetgyógyásznak, magátol kérdezett ra ezekre, szóval sztm van benne valami. En magam is megdöbbentem.
2015. febr. 21. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, lett egy babám, azóta is megvan :D Elég pozitívnak mondható :DD

De félre a tréfát: szép a hajam, igen, de ez a dús táplálkozásnak (szoptatás miatt) és vitaminoknak köszönhető inkább. Megszépült a bőröm, egész várandósságom alatt meseszép volt, előtte ronda pattanásos állon.

2016. febr. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!