Jónás naptár szerint milyen nemű lesz a babánk?
Figyelt kérdés
Én 1981.07.08 án szülletem.Most 12 hetes terhes vagyok, az utolsó menszim november 27 volt, de november 26 án úgy voltunk együtt, és dec első hetében.2015. febr. 19. 13:39
1/3 anonim válasza:
jónás naptár a hold szerinti ovulációs napokat jósolja meg...
a kínai fogantatásnaptár meg a nemét jósolja meg. ehhez azt kell beírni, hogy hány éves vagy és melyik hónapban fogant a baba. novemberre és decemberre is fiút ír 34 évesen
egyébként ha november 27. jött meg, akkor nov 26-án nem eshettél teherbe, hisz a 2 mensi félidejében van az ovuláció
2/3 A kérdező kommentje:
én 33 éves vagyok
2015. febr. 19. 14:29
3/3 anonim válasza:
bocs, a hónapot nem néztem. akkor is fiú jön ki. de beírod a googlebe és kidobja a naptárt meg kalkulátorokat, te is be tudod pötyögni ezt a két adatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!