Mindenki elgondolja álatlában hogy hogyan fog kinézni a baba és ha nem olyan lesz mit érez?
Figyelt kérdés
tudom akkor is ö a legszebb meg ilyenek de mégis mitérez?2008. aug. 23. 14:33
1/3 anonim válasza:
szia én abszolut nem képzeltem el hogy milyenek lesznek a babáim már van két lányom de azt elmondom hogy amikor megszületnek abszolut nem úgy néznek ki mint mondjuk fél évesen, amúgy egy megfigyelésem hogy az első babák általában az apukájukra hasonlítanak úgyhogy belőlünk nem kapnak semmit, nézd meg az apukáját és olyan lesz a babó is ;-)))
2/3 anonim válasza:
ahogy irta az előttem válaszoló,mikor kibujt a babóca tiszta apja volt
5 hetes kisfiú anyukája
3/3 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy az első babák az apukájukra hasonlítanak. A fiam első baba és nagyon vegyes. Sok van benne belőlem, és sok az apukájából is.
De valóban teljesen másképp néznek aki az újszülöttek, mint ahogy később fognak kinézni.
Én nem elképzeltem, hogy fog kinézni, hanem nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz. És hát gyönyörű lett:) De ez utóbbi akkor is biztos, ha előtte másmilyet képzelsz el. Amikor megszületik és meglátod, az biztos, hogy úgy érzed, soha ilyen szépet nem láttál még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!