Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétnaponta gyomorgörcsöm van...

Kétnaponta gyomorgörcsöm van és hasmenésem. Eddig nem volt probléma a székletemmel most meg csak igy tudok. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Magnéziumot és kalciumot szedek csak. 28 hetes kismama
2008. aug. 23. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat nem termeszetes.Nekem egyszer volt de olyan gorcsom es hasmenesem hogy azt hittem nyomban surgosegit hivok,de ahogy kiurultem elmullott, es mar rajottem mitol volt.Valami kulonleges sonkat ettem elotte fel oraval,aval lehetett gond(bar frissen vettem).Lehet te is olyant ettel,ha nem mindenkepp felkeresnem a vedonot.
2008. aug. 23. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ez napi probléma, a védőnő azt mondta, hogy ez normális, bár nyugodt nem vagyok miatta, de tenni se tudok ellene. Nálad rendeződött?
2008. aug. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!