Ha valaki mondjuk 37+3 hetes terhes, akkor már a 38. héten van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 16:27
2/4 anonim válasza:
Igen, de már egyre kevésbé használatos az "ikszedik hét"-féle számítás. Egyre inkább a betöltött heteket adják meg: x hetes.
3/4 anonim válasza:
Logikusan igen, de a terhességet megjelölő fogalmak szerint NEM. Csak a BETÖLTÖTT hét számít. Én 5 éve szültem, de soha senkit nem érdekelt semmi, csak a betöltött hét. Orvos, kórház, védőnő, csak arra volt kíváncsi.
4/4 anonim válasza:
Hát ha ezt nézzük,hogy én 40+5 hetesen mentem szülni tehát a te számításod szerint az már a 41.hét,de a zárójelentésre az volt írva,hogy betöltött 40.hét. Tehát a válaszom nem!
Mert akkor a papíromon az lett volna,hogy 41.hét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!