Hány hetente kell vizsgálatokra járni? 12hkm
Figyelt kérdés
elöször elmentem a nögyogyászhoz montam neki hogy pozit lett otthon a teszt, meg sem vizsgált,hanem másnapra adott idöpontot genetikai tanácsadásra a betegségem miatt(leokémia), és onnan elküldtek ultrahangra, megállapitották hogy 6hetes 5 napos a pici,(ugy néz ki minden rendben van) és meg kérdezte hogy meg akarom-e tartani? Nagyon roszul eset, hogy kérdezhet ilyet? Mondtam neki,hogy persze hogy meg akarom !!! És azt mondt hogy menjek vissza 6 hét mulva kontrolra!és hogy kérjek idöpontot kombinált tesztre!(ez persze nem kötelezö) A kérdésem végülis az lenne hogy normális ez? Hogy csak hat hét mulva hivott visza? (jövöhéten megyek )2015. febr. 14. 10:47
1/7 anonim válasza:
Szinte mindig meg szokták kérdezni az orvosok hogy jó hír e a terhesség, hisz sokaknak nem az.Teljesen jól van így, hisz végül is az első kötelező uh. a 12 hetes.Nekem is 6 hetesen volt, meg mivel már volt vetélésem, még 9 hetesen is volt egy plussz uh.A következő a 12 hetes.Utána a 18. héten van kötelező uh, majd a 32.-en, majd a 36.-on.Közben vannak vérvételek.Védőnőnél voltál már?Mert majd hozzá is járni kell ugye.De hivatalosan a 12. héten kezdődik a terhes gondozás.
2/7 A kérdező kommentje:
csütörtökön megyek vizsgálatokra! És remélem minden renben van! És utána megyek védönőhöz is!
2015. febr. 14. 11:35
3/7 anonim válasza:
Szia. Tolem is megkerdezte :) En voltam 4 hetesen, de akkor meg semmi nem latszodott, mert nem kozepidoben fogant, ezt nem tudtam. Aztan visszamentem 6 hetesen, akkor mar volt szivhang. 8 hetesen ujra. Jovoheten megyek en is kedden a 12 heti genetikai uhra :) remelem velunk is minden rendben van :) ugy latszik hogy egyidosek vagyunk:) boldog babavarast neked is!!!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépem! És nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok nektek is! Nagyon félek mert tavaly elött novemberben volt egy 16 hetes terheség megszakitásom sulyos fejlödési rendeleneség miatt, :-( (valoszinü a gyógyszer miatt amit a betegségemre szedtem! ) ezért nagyon félek nehogy elveszítsem! Mert már most nagyon nagyon szeretem és az egész család várja! :-) hova valósi vagy ha szabad tudni mert én pestre járok!
2015. febr. 14. 12:13
5/7 anonim válasza:
Kivanom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! :) En ugy vagyok vele, hogy 2x nem csap be ugyanoda a villam se :) nekem mar van egy fiam, de elotte volt mar miss abom szivmegallas miatt, 7 htesen, ezert bennem is van para. Raadasul ez a terhesseg szoges ellentete az elso terhessegemnek. Minden terhes tunet megvan + mar tobbszor voltam beteg, lazcsill stb, szval nagyon izgulok a jovohet miatt. Viszont pozitiv vagyok, es bizakodom h minden rendben van :) budapestre jarok, es a Janos korhazba fogok szulni :)
6/7 anonim válasza:
"Nagyon roszul eset, hogy kérdezhet ilyet? "
Kötelessége megkérdezni. Másrészt sok olyan van, aki nem akarja/tudja megtartani. Nekik nem fog a baba méreteiről áradozni, és nem fogja bekapcsolni a szívhangot.
Szóval PONT azért kérdezte meg, hogy ha esetleg nem tudod megtartani, akkor kellőképpen tapintatosan tudja kezelni a helyzetet.
Miért kell ezen egyből így felháborodni?
14 hkm
7/7 A kérdező kommentje:
mint ahogy irtam is csak rosszul esett!! Nem kell leharapni a fejem! Én sem orditottam le az orvort! Csak itt a kérdésemben megemlitettem! És nem ez volt a fö kérdésem! De azért kösz a válaszodat!
2015. febr. 14. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!