Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnőtt a mellbimbóm, később...

Megnőtt a mellbimbóm, később majd visszamegy?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 hetes kismama vagyok és azt vettem észre, hogy a mellbimbóim jóval nagyobbak, mint a terhesség előtt. Nektek volt ilyen? Szerintetek visszamegy majd eredeti méretűre a szoptatás abbahagyása után?

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 13. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem konkrétan a bimbó nagysága nőtt, hanem az udvarának az átmérője. Az nem ment vissza, másfél éves a fiam és fél éve nem szopizik, de nagy maradt. Ha erre gondoltál, akkor nem bíztatlak sok jóval. Ha arra, hogy maga a hegye lett nagyobb, akkor talán van remény, abban nincs személyes tapasztalatom.
2015. febr. 13. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam, az udvarára. Hát, ez nem jó hír...

Köszi a választ!

2015. febr. 13. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is meglepődtem és reménykedtem, de sajnos nem változott. Remélem, neked fog, ha úgy szeretnéd! Nekem pici, sötétbarna foltocskák is lettek rajta a terhesség vége felé, azok is megmaradtak, sajnos. Úgy olvastam, hogy a sötétedésre hajlamosaknál ez gyakori. Ahogy a linea nigra (pocakon a vonal) is nagyon feltűnő lett nálam a végére, és sajnos a striák sem kerültek el. Ilyen rossz bőröm van, sajnos.
2015. febr. 13. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Érdekes,nekem az első terhességem után a bimbóim visszaálltak a régi állapotba. Mind a színe, mind a mérete. Most még szoptatom ketteskét, de mire végzünk se számítok sok jóra, formailag :) Szóval ezen már nem sokat változtat, hogy újra kisebbek lesznek e a mellbimbóim. Így is, úgy is lógnak. :(
2015. febr. 13. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem alatt megnőtt a b.udvarom, szülés után 3 hónappal már úgy nézett ki mint terhességek előtt. (4 hétig fejtem a mellem mindkét gyereknél, nemtudom hogy ez számít-e) Mellesleg nagymellű vagyok, mégis szépen visszahúzódtak.
2015. febr. 13. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem az enyém is visszamegy majd. Úgy látom 50% esélyem van rá.
2015. febr. 14. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!