Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Forgalmi vizsga terhesen?

Forgalmi vizsga terhesen?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, jövő héten vizsgázok forgalomban, és nagyon félek, mi lesz ha nem sikerül... Járt valaki hasonló cipőben?
2015. febr. 12. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Pozitívan állj hozzá!! Ha meg nem sikerül hát nem sikerül, elmész újra.
2015. febr. 12. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

mi lesz ha nem sikerül?

meg kell ismételni…ennyi..semmi több

semmi köze ahhoz, hogy babát vársz

így fogd fel

nekem sem sikerült elsőre(túlidegeskedtem, és banális bakit ejtettem), másodjára simán….

egyébként miért ne sikerülne?

egy kalappal

2015. febr. 12. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

34 hetes voltam az első vizsgán. megbuktam. a következő időpont papíron 4 hét múlva lett volna (bevállaltam volna), de szerencsémre megüresedett egy hely, és csak két hetet kellett várnom. Másodikra meglett :)

Én is nagyon féltem mi lesz ha nem sikerül, 40 percet gyönyörűen levezettem és az utolsó 5 percbe bődületes baromságon buktam el, teljesen igazuk volt hogy meghúztak.

Másodjára úgy mentem hogy sikerülnie kell, nincs más opció!!! sikerült is. Neked is ezt a hozzáállást javaslom.

Egyébként egészségügyileg semmivel se voltam rosszabbul 36, sőt 38 hetesen sem, mint 34 hetesen (42. hétre szültem)

2015. febr. 12. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm is terhesen vizsgázott. Ha nem sikerül akkor megpróbálod megint, és kész. Nekem is csak másodjára sikerült, az elsőt túlidegeskedtem.
2015. febr. 12. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a terhességnek a vizsgához. :) Attól,hogy a tested megosztod a kisbabáddal,az agyadat még nem. Szóval ha most nem sikerül,akkor nem sikerülne úgy sem,hogy nem vagy terhes.
2015. febr. 12. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A terhességemnek csak annyi köze van a vizsgához, hogy ha megbukok akkor az utolsó hónapban már nem biztos hogy bevállalnék még egy vizsgát. Ezért is izgulok annyira, és vagyok kíváncsi a tapasztalatokra. Egyébként ha több időm lenne több pótórát is vennék még, mert elég változó a teljesítményem.
2015. febr. 13. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Én úgy voltam vele, hogy ha betanult, százszor begyakorolt útvonalon nem tudok levizsgázni, akkor saját érdekemben ne is kapjak jogosítványt...megértem min mész át mert én is cipeltem ezt a terhet míg le nem sikerült vizsgázni..szerintem még egy alkalmat nyugodtan vállalj be, ha esetleg nem sikerülne, mert a baba után nagyon sok idő ki fog esni, nekem hónapok teltek el mire el tudtam fél órára szabadulni otthonról.

A szülés amúgy sem úgy fog indulni, hogy elmész a vizsgára és a piros lámpánál elfolyik a magzatvíz :) vélhetően már reggel éreznéd, hogy az az a nap, és el sem indulnál vizsgázni. de én a szülésem előtti nap még vígan kapáltam kint a kertben, úgyhogy egészségügyileg nem fog akadályozni a volán, ha odaférsz a nagy pocakoddal :)

2015. febr. 13. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Nincs köze a terhességhez, feltéve, hogy beférsz a volán mögé.
2015. febr. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!