Hol van olyan oldal, ahol a baba mért adataiból esetleg megbecsülhető a súlya?
Figyelt kérdés
Mert az nagyon jó lenne!
Megvan a BPD,FL,THQ,FOD értékekim és ebből olyan jó lenne kiderítani h nagyjából milyen most jelenleg a kis pocaklakó súlya!
Szerintetek???
2008. aug. 22. 21:23
2/6 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen oldallal.
Igazából szerintem annyira nem is fontos, nekem a dokim többnyire megmondja a becsült súlyt, ami ugye csak hozzávetőlegesen annyi. Ráadásul a megadott értékek se 100%-os pontosságúak. Én mindig utánaolvasok hogy adott héten mennyi az "átlag" baba súlya aztán kész. Pontos eredményt úgy is csak a születéskor tudsz majd meg a babáról!
3/6 anonim válasza:
Szia! Azt hiszem a dokik a baba haskörfogatából állapítják meg a súlyát, de még nem hallottam a neten olyan oldalról ahol a baba becsült súlyát lehet megtudni bár ha jól emlékszem már más is kérdezte itt.....
6/6 anonim válasza:
Na végre síkerült, a 3.-at meg tudjátok nyítni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!