Milyen tünet van megtermékenyítéstől beágyazódásig?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 19:10
2/8 anonim válasza:
Semmilyen :)
De ha nagyon szugerálja magát az ember, akkor biztos lehet tüneteket produkálni. Viszont ettől a figyelgetéstől meg csak csökken a teherbeesés esélye:(
4/8 anonim válasza:
Semmilyen. nem is lehet. A zigóta a petevezetéktől a méhig jut el, és szabadon úszkál. Nincs kapcsolatban az anyai szervezettel. Ha pedig nincs kapcsolatban vele, akkor tüneteket sem okozhat, ugyebár. Ne is keress magadon.
5/8 anonim válasza:
Nekem a 6. dpo-tól voltak tüneteim. Pl. ülve és hsaon fekve is, nyomást éreztem a hasam legaljában, de ez csak erősödött a nemvárt napjáig. (most ott járok és 3 pozi tesztem van. 12,13,14.dpo)
Aztán kb 4 napja egyre jobban feszül a mellem. Jah és nem jöttek ki a patijaim :D
Miért kérdezed?
6/8 A kérdező kommentje:
A mellemben szúrkálást érzek, ami kb a peteérés után kezdődött
2010. febr. 10. 20:48
7/8 anonim válasza:
Valóban semmi. De jobb, ha nem beszéled be magadnak, mert bele lehet bolondulni... Próbáld meg elterelni a gondolataidat és két hét múlva tesztelhetsz! :)Addig bírd ki valahogy!
8/8 anonim válasza:
Semmi.
Herpeszem volt,visszagondolva csak ez jelezte hogy "idegen anyag" van bennem:-)
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!