Második terhességnél igaz hogy gyorsabban nő a has?
Figyelt kérdés
Igaz ez, vagy csak amiatt tűnik úgy, mert testesebbek általában a nők a másodiknál?
És ha az első után nem nyúlt ki a bőröm, mennyi esélye van, hogy a másodiknál ki fog? Ha vigyázok magamra?
2015. febr. 8. 16:26
1/6 anonim válasza:
NEM a "testesség" az oka, hanem a korábbi terhesség miatt meglazul a hasfal rugalmatlan kötőszöveti állománya. Vékony testalkatú kismamáknál ugyanúgy bejátszik.
2/6 anonim válasza:
Az elso babammal 14 hetesen kezdett noni a hasam.
Most mar 10 hetesen akkora volt, mint anno 14 hetesen.
13 hkm
3/6 anonim válasza:
Nekem igaz. Hamarabb kezdett noni es hamarabb is ereztem, masfel eve szultem. Most 25 hetes vagyok elozovel tobbet is hiztam ilyenkorra, es vele 28-29 hetesen volt ekkora hasam, es masra nem nagyon hiztam csak hasam van! Nem vagyok duci,
4/6 anonim válasza:
Nem a testesség miatt van, hanem lazábbak már az izmok. Ismerősöm kb. negyvenöt kiló vasággyal (kevesebb mint az első terhesség előtt), mégis 16 hetesen akkora hasa van, mint nekem 30 hetesen volt.
5/6 anonim válasza:
nekem 1,5 év telt el a 2 terhesség között. nem nagyobb a hasam és nem is látszódott hamarabb. teljesen ugyanaz a pocakforma, a babák neme, a terhesség lezajlása. jövőhéten szülök, remélem a szülés is olyan könnyű lesz, mint az elsőnél.
6/6 anonim válasza:
Én a harmadikat várom, a 18. héten akkora a hasam, mint az elsőnél a hatodik hónapban. Eddig nem voltak csíkjaim, igaz, ahogy nőni kezdett, minden este bekentem a hasam dm/rossmann olajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!