Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig csak alul érzem a...

Mindig csak alul érzem a rúgást, akkor még mindig farfekvéses a babám?

Figyelt kérdés
A 12. és a 18. heti UH-n is medencevégű fekvésben volt. lehet, hogy most is csak úgy helyezkedik el? Nem baj? 23 hetes kismama.
2010. febr. 10. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Abban a korban még sokat forgolódik a baba, mert van helye, de ha lenn érzed a rúgást, könnyen lehet, hogy még mindig medencevégű, mert nekem is az, és én is lenn érzem. De nincs semmi félnivalód, még nagyon sok ideje van befordulnia. Én már kezdek nyugtalan lenni miatta, mert már 33 hetes vagyok, de azért bízom a babámba, hogyha eljön az ideje, akkor pozíciót vált.
2010. febr. 10. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem baj. A 32. hét körül szoktam befordulni. Amúgy keze is van annak a gyereknek, azzal is tud "matatni" alul. Nekem végig fejvégü volt, mégis lent éreztem, mert a keze folyton mozgott...
2010. febr. 10. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 22 hetesen bevolt fordulva,a minap a 31. heti ultrahangon kiderült hogy most már faros.

Még sok helye van forgolódni.

Én még most sem tudom megkülönböztetni a testrészeket...!

2010. febr. 10. 21:53
 4/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
ilyen korán még az a természetes, ha faros, nyugodj meg! ráér megfordulni a 25. hét után.
2010. febr. 11. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!