Tegnap voltam orvosnál 36 hetes terhes multam jo ez az eredmény 2110? vagy szülhatak hamarabb szeptember 14 re vagyok kiirva? Most a második babámat várom
Szia!
Én is szept.14-re vagyok kiírva:-)))))
Nekem meg 2100 a Cg-m és azt mondta a dokim h ez teljesen normális-látszik h készülődik a szülésre a szervezetem!!!Nem feltétlenül jelenti h előbb megszületik:-))
Nagyon boldog abbavárást,sok egészséget és könnyű szülést!
Teljesen jó, és bármikor szülhetesz:-) Olybá, hogy ettől még túl is hordhatod:-)
Ne izgulj, minden rendben:-))
Én 37 hetes vagyok és a héten 2111 volt az értékem, szept 9-re vagyok. Én 31-ig szeretném még kihúzni, aztán jöhet. Addigra lész kész a lakás. Remélem kivárja az idejét? Ebből nem lehet következtetni hogy mikor akar jönni. Nekem kedd óta nagyon nyomja szét a medencém, alig tudok bicegni. Nektek is csinál ilyet? Sokat keményedik, de még csak jósló fájások vannak. Ugye ettől még van remény, hogy egy hetet még kibír. Nem eröltetem magam, segít a család.
Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!