37-38 hetesen milyen gyakran szülnek a nők? Akik ekkor szültek leírnák az élményeiket? 37 hetes kismama
Én 38 hetes, és két napos voltam, amikor szültem. Már éjszaka furcsán éreztem magam, de azt hittem, hogy csak elrontottam a gyomrom valamivel. Aztán reggel mentem nst-re, a dokim közölte, hogy menjek el vérvételre, egy hét múlva találkozunk. Elmentem vérvételre, hazajöttem két busszal, és elkezdtem nézni az órát, hogy hány percenként is érzek valamit... Nem fájt, csak éreztem valamit. Aztán felhívott a barátnőm, ugyanis megmondtam neki már egy hónapja, hogy én aznap fogok szülni, és hívott, hogy mi van, nem mész szülni? :) Mondtam neki, hogy még nem, de kb. egy óra múlva már elindulunk :) Fél 2-re értünk be a kórházba, akkor már 4-5 perces fájásaim voltak, és két ujjnyira voltam nyitva. A dokim meglepődött a gyors viszontlátáson :) Azt mondta, hogy burkot repesztünk, és délután ötre meglesz a baba. Így is lett, 17:00-kor megszületett az én szófogadó kisbabám 54 centivel, és 3050 grammal. :)
Kíváncsi vagy még valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!