Ma vagyok 40. hetes terhes ha én azt mondom a dokinak max 3 napot húzok rá akkor ő nézi az én álláspontomat?
A legtöbb orvos akkor indítja meg a szülést, amikor orvosilag indokolt. A kórház gyakorlatától is függ, hogy hány napot várnak rá, de általában öt nap a minimum, kivéve persze, ha a baba, mama állapota indokolja.
Én azt mondom, hogy ne erőltesd. Három nap már nem sok idő, tudom, hogy nehéz, de eddig is volt rengeteg nehéz nap, mégis kibírtad. Sokkal jobb az, ha magától indul meg a szülés, ennyi esélyt még adj neki.
Másrészről nem tudom, hogy én mennyi hitelt adnék annak az orvosnak, aki nem az orvosi gyakorlat szerint jár el, nem a tapasztalatára és a tudására hallgat, hanem a páciensre.
Ha nagyon erőszakos vagy szerintem belemegy a dologba.:)
Én a fogorvosomat szoktam irányítani.:)) Általába belemegy a dolgokba, mondja hogy elmehetnék már doktornőnek meg minek ő ha úgyis magamat kezelem..:))
Szerintem nyugodtan mond meg neki egyébként hogy nem bírsz már magaddal, nem vagy vmi jól és szeretnél mielőbb szülni, aztán szerintem a hozzáállásától fog függni a dolog, nem hinném hogy annyira betartják azt a 8-10 napot, ami elő van írva. Szóval kellemes szülést kívánok és egy gyönyörű babát! Utána pedig jó anyáskodást és sok boldogságot!
Az én kislányom 6 nppal később jött világra, és erős mint a bivaly.Azt mondják az orvos inkább később jöjjön mint előbb, mert addig is erősödik. Ez azt jelenti, hogy jól érzi magát bent, ő jönni fog amikor akar, ne izgulj.Bár tudom már nagyon izgatott lehetsz de várj türelmesen. Az orvosok általában csak indokolt esetben indítják be a szülést, a protokoll 1 hét túlhordást(max.10 napot engedélyez).Türelem és könnyű szülést kívánok!
Egy 3 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!