Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 40. hetes terhes ha...

Ma vagyok 40. hetes terhes ha én azt mondom a dokinak max 3 napot húzok rá akkor ő nézi az én álláspontomat?

Figyelt kérdés
Mielöbb v. mindjárt megyek dokihoz.
2008. aug. 22. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem meg kell várniuk azt a 8-10 napot, ami elő van nekik írva, nem hiszem, hogy hamarabb beindíthatja a szülést. Lehet, hogy addig be is indul. ne légy türelmetlen!!!
2008. aug. 22. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
a baj csak az hogy kezdek vízesedni és nagyon nehezen kapok levegőt nem nagyon akarom,hogy várjon ráadásul a babának sem valami jó ha túl sokat húz rá-remélem halllgat rám a dokim :D üdv
2008. aug. 22. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha panaszaid vannak, azt biztos figyelembe veszi. Nekem beindították 8 nap után, nem volt kellemes, jobb lett volna, ha spontán indul be. kitartást és szép szülést kívánok neked! Első voltam.
2008. aug. 22. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:

A legtöbb orvos akkor indítja meg a szülést, amikor orvosilag indokolt. A kórház gyakorlatától is függ, hogy hány napot várnak rá, de általában öt nap a minimum, kivéve persze, ha a baba, mama állapota indokolja.

Én azt mondom, hogy ne erőltesd. Három nap már nem sok idő, tudom, hogy nehéz, de eddig is volt rengeteg nehéz nap, mégis kibírtad. Sokkal jobb az, ha magától indul meg a szülés, ennyi esélyt még adj neki.

Másrészről nem tudom, hogy én mennyi hitelt adnék annak az orvosnak, aki nem az orvosi gyakorlat szerint jár el, nem a tapasztalatára és a tudására hallgat, hanem a páciensre.

2008. aug. 22. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Ha nagyon erőszakos vagy szerintem belemegy a dologba.:)

Én a fogorvosomat szoktam irányítani.:)) Általába belemegy a dolgokba, mondja hogy elmehetnék már doktornőnek meg minek ő ha úgyis magamat kezelem..:))

Szerintem nyugodtan mond meg neki egyébként hogy nem bírsz már magaddal, nem vagy vmi jól és szeretnél mielőbb szülni, aztán szerintem a hozzáállásától fog függni a dolog, nem hinném hogy annyira betartják azt a 8-10 napot, ami elő van írva. Szóval kellemes szülést kívánok és egy gyönyörű babát! Utána pedig jó anyáskodást és sok boldogságot!

2008. aug. 22. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 6 nppal később jött világra, és erős mint a bivaly.Azt mondják az orvos inkább később jöjjön mint előbb, mert addig is erősödik. Ez azt jelenti, hogy jól érzi magát bent, ő jönni fog amikor akar, ne izgulj.Bár tudom már nagyon izgatott lehetsz de várj türelmesen. Az orvosok általában csak indokolt esetben indítják be a szülést, a protokoll 1 hét túlhordást(max.10 napot engedélyez).Türelem és könnyű szülést kívánok!

Egy 3 hónapos kislány anyukája

2008. aug. 22. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat.én csak akkor erőltettem volna ha tudom,hogy baj lehet de nem gond meg is vizsgált most értem haza ha addig nincsen semmi akkor csütörtökön be kell feküdnöm.Nem tudom milyen a beindítás de azt mondták jobb ha magától jön meg.Mindenkinek jó egészséget kívánok.Üdv
2008. aug. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!