Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok és be vannak...

22 hetes vagyok és be vannak durranva a melleim, hogyan miért? Normális? Mit tegyek semmit?

Figyelt kérdés
Ő a második babám, kisfiamat 15hónapos koráig szoptattam, de szeptember óta nem. El is "tűnt" a tej viszonylag nagyon gyorsan.. de lehet a terhesség miatt.. akkor estem teherbe. De most ez nagyon szokatlan. Nehéz a mellem nagyobb is,de nem fokozatosan du még "normális" volt. Most meg nagy nehéz, mintha mindjárt fejni kellene v szoptatni. Nem csomósodhat be???
2010. febr. 9. 21:48
 1/3 anonim válasza:
Én abból sejtettem,hogy terhes vagyok,hogy nagyon fájtak a cicijeim,hasonlóan mint mesi előtt.Ez nagyon sokáig tartott,nekem is nagyon megnőttek,ugyhogy NO PARA!
2010. febr. 9. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
a mensi elejei az más azt ismerem.. de most mintha lenne benne tej ez tuti!!
2010. febr. 9. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg fejni. Lehet hogy visszajött a tej, hallottam már ilyet. Ha pedig így van fejd most szerintem kicsit, nehogy begyulladjon, és menj dokihoz, vagy hívd fel, mit mond rá. Föleg ha újra van tejed.
2010. febr. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!