22 hetes vagyok és be vannak durranva a melleim, hogyan miért? Normális? Mit tegyek semmit?
Figyelt kérdés
Ő a második babám, kisfiamat 15hónapos koráig szoptattam, de szeptember óta nem. El is "tűnt" a tej viszonylag nagyon gyorsan.. de lehet a terhesség miatt.. akkor estem teherbe. De most ez nagyon szokatlan. Nehéz a mellem nagyobb is,de nem fokozatosan du még "normális" volt. Most meg nagy nehéz, mintha mindjárt fejni kellene v szoptatni. Nem csomósodhat be???2010. febr. 9. 21:48
1/3 anonim válasza:
Én abból sejtettem,hogy terhes vagyok,hogy nagyon fájtak a cicijeim,hasonlóan mint mesi előtt.Ez nagyon sokáig tartott,nekem is nagyon megnőttek,ugyhogy NO PARA!
2/3 A kérdező kommentje:
a mensi elejei az más azt ismerem.. de most mintha lenne benne tej ez tuti!!
2010. febr. 9. 22:24
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg fejni. Lehet hogy visszajött a tej, hallottam már ilyet. Ha pedig így van fejd most szerintem kicsit, nehogy begyulladjon, és menj dokihoz, vagy hívd fel, mit mond rá. Föleg ha újra van tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!