Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Seduxen terhesség alatt?

Seduxen terhesség alatt?

Figyelt kérdés

35hkm vagyok , pár napja görcsölgetek ezért ma bementem a orvosomhoz aki azt mondta h nincs nyitva a méhszájam, de seduxenet szedjek ha görcsölök. Gőzöm se volt mi az addig amíg rá nem kerestem.

Ez nem ártalmas? amúgy is félek az új gyógyszerektől amit még sosem szedtem.

2015. febr. 3. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem magnézium?
2015. febr. 3. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
szedem a magnéziumot, de akkor is görcsölök... és ezt írta fel a dokim
2015. febr. 3. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Be nem szedném ...nyugtató, xanax helyett szokták adni. Tény és való hogy van görcsoldó hatása, de a dokid nem 100-as hogy erre használja. Én tuti hogy nem vennék be semmiféle benzodiazepin-t terhesség alatt, de ha nem vagyok terhes akkor se.

[link]

2015. febr. 3. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is sokszor hallottam már, hogy bevett gyakorlat a koraszülés elkerülése miatt adják a kismamáknak. Az orvosok sok évtizednyi tapasztalatra hivatkozva állítják, nem árt a babának.

Megmondom őszintén, nem tudom azt tanácsolni, hogy ne szedd, de azt sem, hogy szedd. Azt tudom mondani, én ha bizonytalan lennék, azért nem szedném be, mert ha esetleg korábban is jönne a baba, a 36. héttől már érett újszülöttnek számít, elméletileg semmi baja nem lesz, ezért nem terhelném feleslegesen gyógyszerekkel.

Egyébként a terhesség első harmadán kívül (amikor szinte minden más is tiltott) nem ellenjavalt. A legtöbbször az az oka, hogy ugye senki nem kísérletezik terhes nőkön, de hatásmechanizmust ismerve sok gyógyszertől megfelelően alkalmazva, semmi baja nem lesz a ,magzatnak.

2015. febr. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!