Lejárt a terhességi teszt szavatossága, az mit jelent? (lennt több)
Figyelt kérdés
ma reggel csináltam egy tesztet ami egyértelmű negatívat mutatott..viszont 3 napja késik..el vok keseredve..de még nem dobtam ki a dobozt és később vettem észre,hogy a gyártási év az:2007 10 18-a lejárati idő meg 2010 02..reménykedhetek még?a neten sehol nem írják azt,hogy ha le van járva az mit jelenthet.csak annyit írnak hogy azt ne használjuk el..előre is köszi a válaszokat2010. febr. 9. 19:11
1/3 anonim válasza:
Az a teszt amire 2010 02 van írva, még nem járt le. Ettől függetlenül lehetsz terhes, lehet h korán teszteltél.
2/3 anonim válasza:
elvileg a hónap végéig jó a teszt,inkább attól lehet szó,hogy korán teszteltél,vagy nem annyira érzékennyel.próbáld ki a QUPIDO tesztet reggeli vizelettel
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..amúgy 25 érzékenységű volt a teszt
2010. febr. 9. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!