Keljek fel koran azert h egyek?
nem tudtam a kerdest se megfogalmazni rendesen.szoval a tema az hogy anyukam veszekszik velem hogy sokaig alszom es hogy keljek fel reggel enni merthogy a picinek enni kell adni.11-12oraig alszom de azert mert keson alszok el,de mikor felkelek elso dolgom hogy eszek es beveszem az elevitet.naponta 4-5szor is eszem.ugy tudom hogy a kicsi elveszi maganak ami kell tehat nem hal etlen a pocimban.de nem szeretnek vitatkozni anyuval mert o" 3at szult"
tanacsotokra lennek kivancsi. 16hkm
1. Tök jó, hogy tudsz ennyit pihenni.
2. Figyelj az étkezésre, de az alvás meg jót tesz, úgyhogy bizonyára megtalálod az egyensúlyt a kettő között.
3. A magzatod nem időre eszik még. :)
4. Anyukád már most beleszól, jaj, mi lesz később! Szerintem beszélj vele, hogy köszönöd a tanácsot, de hagyjon pihenni.
Amúgy együtt laktok? S oda fog kerülni a kicsi is? Még most tisztázzátok szerintem a "szabályokat", nehogy ennél nagyobb dolgokban se értsetek együtt.
"de nem szeretnek vitatkozni anyuval"
Felnőtt embernek általában nem az anyja mondja meg, hogy mit tegyen és mikor...
Persze, alapvetően fontos a kiegyensúlyozott, napi 4-5x-i étkezés, de ha egyéb orvosi oka nincs, akkor a saját ritmusod szerint egyél. Amit az orvosod javasol, az pl a cukorbetegeknek fontos. Én diabéteszes vagyok, elméletileg tényleg a legideálisabb idő a reggelire a 7 óra körüli idő, de azért én sem kelek fel, hogy reggelizzem. Ez "az éhezik a baba, ha nem eszel reggel 7-kor", kicsit erősnek tűnik nekem, meg is mosolyogtat :)
Ha nem éhezteted magad, odafigyelj, hogy táplálót, változatosan étkezz, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!