Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keljek fel koran azert h egyek?

VBetty kérdése:

Keljek fel koran azert h egyek?

Figyelt kérdés

nem tudtam a kerdest se megfogalmazni rendesen.szoval a tema az hogy anyukam veszekszik velem hogy sokaig alszom es hogy keljek fel reggel enni merthogy a picinek enni kell adni.11-12oraig alszom de azert mert keson alszok el,de mikor felkelek elso dolgom hogy eszek es beveszem az elevitet.naponta 4-5szor is eszem.ugy tudom hogy a kicsi elveszi maganak ami kell tehat nem hal etlen a pocimban.de nem szeretnek vitatkozni anyuval mert o" 3at szult"

tanacsotokra lennek kivancsi. 16hkm

2015. febr. 1. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Tök jó, hogy tudsz ennyit pihenni.

2. Figyelj az étkezésre, de az alvás meg jót tesz, úgyhogy bizonyára megtalálod az egyensúlyt a kettő között.

3. A magzatod nem időre eszik még. :)

4. Anyukád már most beleszól, jaj, mi lesz később! Szerintem beszélj vele, hogy köszönöd a tanácsot, de hagyjon pihenni.

Amúgy együtt laktok? S oda fog kerülni a kicsi is? Még most tisztázzátok szerintem a "szabályokat", nehogy ennél nagyobb dolgokban se értsetek együtt.

2015. febr. 1. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorú vagy még?? Mert ha nem , akkor nem értem miért anyád mondja meg a tutit és te miért nem a gyerek apjával élsz együtt?
2015. febr. 1. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Parom nemetorszagban van, termeszetesen osszekoltozunk amikor hazajon. Semmikepp nem maradnek itt, sose volt maganeletem. Nem vagyok kiskoru..de kosz a sok hasznos tanacsot kedves masodik.!
2015. febr. 1. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azt mondta a doki, hogy napi 6x kell enni, 7, 10, 13, 16, 19 és 22 órakor!!! Vagyis igen, fel kell kelni az első reggelihez soron kívül, majd visszafeküdni... Nem lehet kihagyni 10-12 órát, mert éhezik a baba... Ez van.
2015. febr. 2. 07:57
 5/8 anonim ***** válasza:

"de nem szeretnek vitatkozni anyuval"

Felnőtt embernek általában nem az anyja mondja meg, hogy mit tegyen és mikor...

2015. febr. 2. 08:10
 6/8 A kérdező kommentje:
minden doki mast mond mindenkinek mas a tapasztalata,de szerintem hujeseg ez a napirend h mikor egyel,foleg ha az embernek meg etvagya sincs.nem ehezek en se es a pici sem,mert ha ehezne nyilvan enis ereznem h enni kene.egyebkent meg a koranak megfelelo a pici szepen fejlodik es ez a lenyeg.mindenki olyan kinba van az elso babaval!annak idejen nagyanyaink is egeszseges gyereket szultek es kevesbe vigyaztak magukra es az egesz terhessegre.es az hogy en milyen kapcsolatba vagyok az anyammal azt en tudom es erre kulon nem kertem kommentet.
2015. febr. 2. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, alapvetően fontos a kiegyensúlyozott, napi 4-5x-i étkezés, de ha egyéb orvosi oka nincs, akkor a saját ritmusod szerint egyél. Amit az orvosod javasol, az pl a cukorbetegeknek fontos. Én diabéteszes vagyok, elméletileg tényleg a legideálisabb idő a reggelire a 7 óra körüli idő, de azért én sem kelek fel, hogy reggelizzem. Ez "az éhezik a baba, ha nem eszel reggel 7-kor", kicsit erősnek tűnik nekem, meg is mosolyogtat :)

Ha nem éhezteted magad, odafigyelj, hogy táplálót, változatosan étkezz, nem lesz gond.

2015. febr. 2. 15:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam sose korankelo, csak ha munkaba kellett menni. Soha nem eheztetem magam, nem is tudnam mert ramjon a hanyinger. Az orvosom nem mondott semmit az etkezesemmel kapcsolatban. Koszonom a valaszokat
2015. febr. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!