Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek gyomorsav ellen?

Mit tehetek gyomorsav ellen?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok, babóm sztem néhány napja fordult meg, mert másképp rugdos. Vuszot azóta olyan gyomorsavam van és úgy fel vagyok néha puffadva, hogy napi többször is hányok.

Rennie-t eszek, napi néhány szemet, de nem sokkal jobb. Van vlm praktika gyomorsav ellen, vagy milyen kajákat egyek, ami bennem is marad?

Köszi

2008. aug. 21. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én is szenvedek tőle, nem hányok az igaz, de néha már azt hiszem kimarja a gyomrom, és a nyelőcsövem. Most vettem natúr puffasztott rízst, ha érzem, hogy sok a savam, elrágcsálok egyet. Igaz hogy nem szeretem, de legalább felszívja, nekem használt. Esetleg próbáld ki. Minden jót! 26 hetes kismama.
2008. aug. 21. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ez a probléma 16 hetesen kezdődött.

Az első adandó alkalommal beszéltem erről az orvosommal, és ő napi 3X1 Tisacid-et írt fel.

Állandóan kell szednem, és azóta nincs gond.

Hidd el, a babó növekedésével ez egyre rosszabb lesz.

Javaslom az orvosoddal beszél róla.

Mellesleg a Tisacid vény nélkül kapható.

Boldog babavárást!

29 hetes kismami

2008. aug. 21. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
egyél kekszet.én a gyomorsavra algoflexet szoktam bevenni.az eddig hatott.szerencsére nem sokszor van gyomorégésem de ez a két dolog bevált.egy szem gyógyszerrel még nem ártok a babának.
2008. aug. 22. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!