Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok. Mit jelent...

34 hetes vagyok. Mit jelent ha fehérjét találtak a vizeletben?

Figyelt kérdés
Le kell adnom egy ujabb adagot. Azt mondták lehet,hogy belekerült egy kis hüvelyváladék. De mi van ha a másodikban is találnak? Egyébként minden eredményem jó,a vérnyomásom tökéletes.
2008. aug. 21. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a 30. heten talaltak, kétnaponta hordtam mintát, és nem egész két héten belul magátol kitisztult. Tolem rogton az ételeket kérdezték, arra gondolok, pici sonkát ettem karácsonykor, lehet, hogy túl sos volt. Onnet kezdve csak diétás sóval foztem:) A magas vérnyomást kb. 4héttel késobb vettuk észre, de fehérjém tobbszor nem volt. Nem feltétlenul jelent rosszat, tényleg lehet huvelyváladék, vagy esetleg felfázás, csak figyelni kell rá.
2008. aug. 21. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak megijedtem,mert az egyik ismerősnek rögtön ez volt a reakciója,hogy ha a másodikban is lesz akkor befektetnek...
2008. aug. 22. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!