Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok, ma a doki...

14 hetes vagyok, ma a doki gombás fertőzést vett észre, és azt mondta vegyek Canesten kúpot. A gyógyszertárban mondták hogy azt vényre lehet csak kapni. Vettem hüvelytablettát meg krémet. Jó lesz az is?

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a hüvelytabletta is canesten?

Ha az is gombás fertőzésre van használhatod, de nem értem én vettem már vény nélkül is.

2008. aug. 21. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
KOmolyan? A gyógyszertáros azt mondta nem lehet. Nem értem, pedig a doki is azt mondta hogy lehet recept nélkül. Ez is gombára van, gondolom nem árthat. Benne van hogy terhesen is lehet használni.
2008. aug. 21. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Canesten combit adnak vény nélkűl,de nekem nem vált be.

Én clion hüvelytabit kaptam és az használt.Viszont azt csak a doki írhatja fel.Habár külsőleg nagyon jó a canesten krém is ,csak egymagában kevés.Ha mégsem használ,amit vettél kérdezd meg a cliont,13hét után már engedik.

25hetes pocakos

2008. aug. 21. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak canesten tablettát adnak vény vélkül,kúpot sajna nem:( Amúgy nekem sem vált be a terhességem alatt. Folyamatosan kezeltek gombás fertőzéssel,de nekem is csak a Klion-d vált be,de az csak 12 hét betöltése után használható.

2008. aug. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!