Létezik olyan, hogy 1 kismamáról hátulról nem lehet látni, hogy terhes és senki meg nem mondaná hátulról?
Ez két kérdés és teljesen másról szól.
1. Rajtam nem látszott hátulról, több olyan nőt is ismerek, akinek szintén nem.
2. A titkolás alatt nem tudom, mit értesz, én nem kiabáltam, de levegőt pl. alig tudtam venni. Látszott rajtam. A kezdeti stádiumban talán meg lehet oldani, hogy néhány fájásnál elfordul, aztán elmegy máshová. Amikor meg nagyon erősek és sűrűn jönnek, szerintem kizárt, hogy el lehessen titkolni.
Soha nem értettem ezt "a hátulról nem látszik" szöveget. A legtöbb nőnek, aki nem hízik formátlanná, leginkább csak elölről és oldalról látszik a hasa. Nekem az elsővel olyan kicsi és előre álló hasam volt, hogy még jóformán elölről sem látszott,még mindenórásan sem, csak oldalról.
A fájásokat szerintem nem lehet eltitkolni, akinek sikerül az egy fakír :-)
Vannak olyan emberek, akik extrém erős fájdalmat is kibírnak, úgy, hogy meg se rezzen az arcuk. Ők a kisebbség, de létezik.
Van egy fogorvos barátom, egyik pácienséről mesélte, hogy magas szinten űz küzdősportot, meditál, stb. és hihetetlen önuralma van. Egyszer gyulladt foggal ment be hozzá, amit kihúzni is nehéz volt (korona alatt elrothadt fog), mert tört. Ez nagyon fájdalmas beavatkozás, mégsem kért az illető fájdalomcsillapítást és arcizma se rezdült a beavatkozás alatt.
Mások fájdalomcsillapítás mellett is könnyeznek, szenvednek, kiabálnak ilyenkor.
Rám azt mondják, hátulról nem látni :) 37 hetes vagyok, tegnap is mondta valaki. 9-9,5 kiló jött rám, szerintem már nem is fogok tovább hízni. A derekam is szépen megmaradt, semmi nem jött fel pluszban, csak a hasam nagyobb, nem csíkosodtam, semmi. 2900 gramm a babám becsült súlya (keddi adat).
A jóslófájásokat el lehet titkolni, de ha vajúdik valaki és már csak pár percesek a fájások, azt biztos nem tudja eltitkolni. Max. az elején, amikor még ritkábban vannak, és gyengébbek. A tolófájásokat meg egyértelmű, hogy nem lehet eltitkolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!