Kinek hanyadik honapra jott ossze a baba? Tobbi lent
Az első (6éves) gondolatra. A másodikkal most vagyok 15 hetes, 2 évig próbálkoztunk. Volt egy középidős vetélésem egy hatalmas heamatóma miatt (szinte nagyobb volt mint a baba), ő is elsőre összejött. Ezután mély depibe estem, szörnyen akartam minél előbb babát. Egy év után sikerült, de csak petezsák lett baba nem, műtöttek. Megint depi,megint görcsölés. A 24.hónapban a kislányunk tüdőgyulladást kapott, teljesen lefoglalt, rá fordítottam minden létező energiám, a terhességgel nem nagyon foglalkoztam akkor, és abban a ciklusban megfogant a kincsem, aki remélem már velünk is marad, mert ha őt is elveszítem, azt már én nem bírom ki.rettegek, hogy rendben legyen minden, ennyi csalódás után még itt a 15.héten se hiszem el,hogy terhes vagyok. Úgyhogy én is azt mondom, hogy a rágörcsölés miatt nem jött szerintem előbb össze. De ha Ő egészségesen megszületik végre, akkor őszintén kijelentem, hogy megérte az összes eddigi szenvedés. Már most szerelmesek vagyunk belé. (főleg a nagytesó) :)
Miért kedves kérdező mióta próbálkoztok?
Az első babát várjuk és az első próbálkozáskor összejött.
Mondjuk amíg nem próbálkoztunk, én azelőtt fél évvel már elkezdtem inni aloe verát+tőzegáfonya levet, hogy tuti rendben legyen "odalent" minden, a doki a próbálkozás előtti hónapban közölte velem, hogy lehet nincs is peteérésem, de azért próbálkozzunk. Így tettük és mint kiderült, szerencsére a baba is jönni szeretett volna. :)
Másfél évig próbálkoztunk, nem akart jönni. Utolsó menstruációm május 24-én kezdődött. Akkor elkezdtem szedni E-vitamint (ezt párom is), Trimeszter1 vitamint és 2 naponta együtt voltunk :) aktus után gyertyaállásban voltam 15-20 percig (ez vicces volt, sokat nevettünk rajta :D)
Hogy melyik segített, nem tudom, de tegnap reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem. Délután már erősebbet, ma reggel pedig digitális Clearblue szintén pozitív, 2-3 hetet jelzett (nyilván ez fogantatástól számítva).
Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek, ne adjátok fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!