Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hanyadik honapra jott...

Kinek hanyadik honapra jott ossze a baba? Tobbi lent

Figyelt kérdés
miert nem jott ossze hamarabb mint ahogy szerettetek volna ? mit csinaltatok abban az idoszakban mikor nem volt remenyetek mar?

2015. jan. 29. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Volt egy vetélésem, az első babával 7 hetesen, nem fejlődött, petezsák volt csak, vele 7 hónapig próbálkoztunk. Vetélés utáni első ciklusban terhes maradtam, egészséges babám született, majd második gyermekem első ciklusban megfogant, rögtön az első menzesz után. Most a harmadikkal vagyok terhes, azonnal megfogant. Szóval mindhárom gyermekem azonnali. :)
2015. jan. 29. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:
8. hónapra jött össze!
2015. jan. 29. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekünk a harmadik hónapban.
2015. jan. 29. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
az eslo a 9. probalkozos honapban, nagyon ragorcsoltem. a 2. gyakorlatilag azonnal, ahogy eldontottuk. 37 eves vagyok!
2015. jan. 30. 00:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Az első (6éves) gondolatra. A másodikkal most vagyok 15 hetes, 2 évig próbálkoztunk. Volt egy középidős vetélésem egy hatalmas heamatóma miatt (szinte nagyobb volt mint a baba), ő is elsőre összejött. Ezután mély depibe estem, szörnyen akartam minél előbb babát. Egy év után sikerült, de csak petezsák lett baba nem, műtöttek. Megint depi,megint görcsölés. A 24.hónapban a kislányunk tüdőgyulladást kapott, teljesen lefoglalt, rá fordítottam minden létező energiám, a terhességgel nem nagyon foglalkoztam akkor, és abban a ciklusban megfogant a kincsem, aki remélem már velünk is marad, mert ha őt is elveszítem, azt már én nem bírom ki.rettegek, hogy rendben legyen minden, ennyi csalódás után még itt a 15.héten se hiszem el,hogy terhes vagyok. Úgyhogy én is azt mondom, hogy a rágörcsölés miatt nem jött szerintem előbb össze. De ha Ő egészségesen megszületik végre, akkor őszintén kijelentem, hogy megérte az összes eddigi szenvedés. Már most szerelmesek vagyunk belé. (főleg a nagytesó) :)

Miért kedves kérdező mióta próbálkoztok?

2015. jan. 30. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Az első babát várjuk és az első próbálkozáskor összejött.

Mondjuk amíg nem próbálkoztunk, én azelőtt fél évvel már elkezdtem inni aloe verát+tőzegáfonya levet, hogy tuti rendben legyen "odalent" minden, a doki a próbálkozás előtti hónapban közölte velem, hogy lehet nincs is peteérésem, de azért próbálkozzunk. Így tettük és mint kiderült, szerencsére a baba is jönni szeretett volna. :)

2015. jan. 30. 10:33
 17/19 anonim válasza:
Sajnos 8 éve nem jön össze... Eddig amit tudok, hogy PCO gyanú. Az elmúlt 3-4 évben valamicskét javult a hormonháztartásom, progeszteronhiány nem mutatható már ki. Viszont most ötlött fel kb a 15. orvosnál, hogy esetleg átjárhatósági vizsgálatra lenne szükség. Úgyhogy még mindig nem tudom mi a fene bajom van, de már nem bírom idegekkel tovább. Szóval tudom nem ide kapcsolódik, de ha vannak tuti tippek....
2016. júl. 25. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
17: meddőségi centrum! Komolyan. Szerencsére nekem nem volt szükségem rá (a cisztas válaszoló vagyok), de még az orvosom mondta, miután elmúltak a cisztaim, hogy ha továbbra se jönne össze, ne tököljek mindenféle vizsgalatokkal se nála, se más magándokinal, mert csak időpazarlas, menjek egyből meddősegibe. Ha van segítség, ott tudnak segíteni. Remélem mihamarabb lesz babad!
2016. júl. 25. 13:42
 19/19 anonim válasza:

Másfél évig próbálkoztunk, nem akart jönni. Utolsó menstruációm május 24-én kezdődött. Akkor elkezdtem szedni E-vitamint (ezt párom is), Trimeszter1 vitamint és 2 naponta együtt voltunk :) aktus után gyertyaállásban voltam 15-20 percig (ez vicces volt, sokat nevettünk rajta :D)

Hogy melyik segített, nem tudom, de tegnap reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem. Délután már erősebbet, ma reggel pedig digitális Clearblue szintén pozitív, 2-3 hetet jelzett (nyilván ez fogantatástól számítva).

Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek, ne adjátok fel! :)

2019. jún. 23. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!