Mi lehet ez? Josló? Tegnap iszonyatosan fájt a derekam. Szinte egész nap, kisebb nagyobb megszakításokkal.
Kisugárzott a hasamba és a hátamba. Nem igazán görcsnek mondanám. Ahhoz hasonlított mint mikor lázas az ember és attól fáj mindene.
A férjem este megmaszírozta a derekam, lefeküdtem és teljesen elmúlt. Ez már jósló, vagy mi volt ez? 34+3 napos kismami vagyok
Nekem van egy 4,5 éves kisfiam meg egy 2éves kislányom:)
Mi még a babakocsit nem mentünk el megvenni azt majd akkor amikor már itthon leszünk, mi azért raktunk ilyen hamar mindent össze a kicsi érkezésére mert mivel harmadik császár a 37ik hét fele megműt a dokim na most ahhoz két hét választ el...szóval mi már nagyon készülünk:)
Sziasztok!!
Kíváncsi vagyok kinek van már meg a babája???Kedves kérdező Te még egyben vagy???
Nekem már két hetes a kislányom kicsit korábban lett meg mint írtam a fentiekben, nem egész 37hétre született ugye császárral a kicsikém.
Könnyű szülést és jó babázást mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!