Én is mindent kimostam már, meg elkészült a babaszoba, elmentem a babakocsiért az üzletbe. Férjem még mondta is, hogy nem kéne ilyen hamar mindennek készen lennie, ne fessük az ördögöt a falra. Erre egy hete mióta készen van már minden azóta folyon szülni készülök. :))) Nálatok a másik két manó milyen nemű?
2010. febr. 13. 14:39
12/16 anonim válasza:
Nekem van egy 4,5 éves kisfiam meg egy 2éves kislányom:)
Mi még a babakocsit nem mentünk el megvenni azt majd akkor amikor már itthon leszünk, mi azért raktunk ilyen hamar mindent össze a kicsi érkezésére mert mivel harmadik császár a 37ik hét fele megműt a dokim na most ahhoz két hét választ el...szóval mi már nagyon készülünk:)
2010. febr. 14. 12:53
13/16 anonim válasza:
Sziasztok! Mizujs ma, hogy vagytok? Nálatok is akkor vegyesen vannak a gyerkőcök. Mi is most fiút vártunk. Nekem sokat mocorog a bébim, sokat fekszek és még igy is görcsölök még mindig. Én is szeretném nagyon kihúzni a 37. hétig, dehát nem tudom, hogy kihúzom e. A 2. nekem is a 37. héten született, a dokim azt mondta, hogy most se húzom tovább. De legalább addig jussak el, nem is bánom, ha tovább nem, úgyis nagy baba lesz, meg ez a sok nyügi itt a végén. Szép napot!
2010. febr. 14. 15:05
14/16 anonim válasza:
Sziasztok!!
Kíváncsi vagyok kinek van már meg a babája???Kedves kérdező Te még egyben vagy???
Nekem már két hetes a kislányom kicsit korábban lett meg mint írtam a fentiekben, nem egész 37hétre született ugye császárral a kicsikém.
Könnyű szülést és jó babázást mindenkinek!!
2010. márc. 11. 18:28
15/16 anonim válasza:
02-14 15:05-ös válaszoló vagyok. Nekem is megszületett a babám, pont aznap ahogy betöltöttem a 37. hetet. Kisfiú lett, 3 kg és 50 cm. Már egy hetes, hétfőn haza is jöhettünk. Sok a tejem és jól szopik. Gratulálok neked is utolsó és jó babázást! Többieknek meg könnyű szülést kívánok!
2010. márc. 12. 18:42
16/16 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok mindenkinek akinek időközben meglett a babája. Nekem is megszületett a 38. hét elején. Most már itthon pihenget a kis drágám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!