15 hetes vagyok es eleg komoly aluszekonysaggal kuzdok es energiatlan vagyok. Volt mas is igy?
Verszegeny vagyok igazabol szednem kene vas tablettat de mar az elevit plustol szekrekedesem van amibe alig van vas... tudom h szednem kene de nem merem. van valami mas megoldas? kicsit ordogi korbe erzem magam...
(A komoyl aluszekonysag azt jelenti h reggel 7 fel 8 felkelek elviszem a fiam oviba hazaerek fel 9 re es visszafekszem aludni 10 11 ig, majd delutan 1 2 orakor is elalszom fel 4 4 ig. Este 10 kor alszom...)
Rengeteg más terhesvitamin van, próbálj ki mást.
Az első hónapokban 24-ből 22 órát tudtam volna aludni. Szörnyű volt, hogy semmi erőm nem volt, mindenre lusta voltam. De el fog múlni :)
Szia!
Én is ugyanígy vagyok,mint te!Reggel elviszem a gyerkőcöket suliba,oviba...aztán ahogy hazaértem lefekszem,mert nem birom energiával.Ha lehetne,24órából 24-et aludnék :)
Már engem is aggaszt a dolog,mert semmihez nincs erőm!
Remélem jobb lesz hamarosan!
14 hetes vagyok...ja,a vérképem pedig tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!