Mennyire gyakori, hogy ultrahangon 20 perces vizsgálat alatt végig úgy mozog a baba, hogy nem lehet látni a nemét?
Figyelt kérdés
4D babamozira készülünk, konkrétan az a cél, hogy megtudjuk, kislány vagy kisfiú. 20 perces lesz a vizsgálat, én valahogy úgy gondoltam, hogy azért ennyi idő alatt csak mozdul úgy, hogy megmutassa a lába közét, de elég sokan lelomboznak, hogy hát nem olyan biztos az. 16 hetes vagyok, szóval helye van még bőven mozogni. Mennyire gyakori az, hogy ennyi idő alatt végig úgy mozog, hogy ne lehessen látni a lába közét?2015. jan. 28. 00:50
1/3 anonim válasza:
Simán előfordul. Az is lehet, hogy végig alszik és ugyanúgy fekszik és csak köhécseléssel tudod felébreszteni. Vizsgálat előtt egyél egy kis édességet, attól fel szoktak élénkülni.
2/3 anonim válasza:
na igen,nekünk úgy fel húzta a lábát,hogy csak 4d.n láttuk 18 hetesen,hogy kislány :-) ne az ultrahang előtt egyél édességet,mire beérsz pont visszaalszik.én is ettem előtte csokit, mondták,hogy 10percre felébred aztán pont,hogy visszaalszik. vigyél szőlőcukrot, g1-be adnak is amúgy,arra legtöbbször felkelnek,és még szeretik is,le se nyeltem már kortyolta a magzatvízből :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, rendesek vagytok :) A G1-be megyünk egyébként pont, azt olvastam, ott nagyon profik, szóval remélem, hogy sikerül meglesni. De hallgatok rátok, veszek szőlőcukrot :D
2015. jan. 28. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!