Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismama vagyok. Gond...

32 hetes kismama vagyok. Gond ha a Babám csak 1,5 kg?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért szerinted mennyinek kéne lennie?
2015. jan. 26. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ultrahangos mérés sokat is tévedhet, és még 8 hét hátra van, sokat gyarapodik addig.

2015. jan. 26. 19:02
 3/11 A kérdező kommentje:
A doki szerint kicsi... A haskorfogattal és a koponya atmerovel nem volt megelégedve.. 2 hét múlva újra uh....
2015. jan. 26. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Pedig nem pici. Az első nekem is 32 hetesen 1500g volt, és kereken 3 kilóval született. 1es
2015. jan. 26. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első babámat 3-3,5 kg-ra mondták,4200 grammal született,a második babámra végig azt mondták,hogy nagy súlyú lesz,mert az első baba is az volt,több lesz megint,mint 4 kiló. 39 hetes voltam,amikor a doki közölte,hogy kis súlya lesz,most 2500 gramm körül van,de nagy baba lesz a hossza miatt. A hossza bejött,a súlya 3600 gramm :)

Ne aggódj,van még ideje gyarapodni :)

2015. jan. 26. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Hat en korhazba voltam egy csaj fekudt bent h kicsi a sullya a babajanak 31hetesen 1,5 kg de nem minden baba egyforma.nem lehet mindegyik 4kilos.van ideje hizni.sot most hizik a legtobbet.de tanacs hogy egyel sok szolo cukrot.nol tole a baba
2015. jan. 26. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom a fiam mennyivel született volna a végén, mert toxémia miatt megszületett a 32. héten 1500 grammal. Most 21 hónapos, kicsit kisebb mint a kortársai, de formás és egészséges gyerkőc. Sok vonásában hasonlít a nagypapájára, aki alacsony és vékony testalkat. Lehet adottság is.

Remélem a következő ultrahangon már minden adat rendben lesz.

2-es voltam.

2015. jan. 27. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Az enyém is ennyi volt 31 hetesen, és 3 kiló 3 dkg-val született meg 39+4 hétre. Apja lánya, vékony alkat.

Nem minden baba születik 4 kilóval. A védőnőm azt mondta, hogy a 4 kilós és afölötti babákkal általában több baj van születésük után, mint a három kiló körüliekkel.

2015. jan. 27. 10:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Az előző várandóságom alatt magas volt a vérnyomásom, volt hogy 160/110 .. Kisfiam a 36.hétre született 2400 grammal és 50 cm-rel. Doxiumot kellett szednem a várandóság végén de talán egy hónapig szedtem..

Kisfiam 32 hetes uh méretei a következők voltak:

Bpd:82,6mm. (33+2 nap.)

HC: 289,0mm. (31+6 nap.)

AC: 279,7mm (32 hét)

Fl: 61,3mm. (31+6nap.)

Becsült súly: 1888gramm.

Most a következő eredményeket mérték:

Bpd: 79,2mm. (31+6 nap.)

HC: 267,9mm.(29+1 nap.)

AC: 250,8mm.(29+2 nap.)

FL: 60,8 mm (31+4 nap.)

Becsült súly:1531 gramm

Annyit hozzáteszek hogy a saját számításom szerint 31 hetes és 4 napos voltam az ultrahang idején..

ha minden igaz ez esetben kislányt várunk, legalábbis már hatszor mondták ezt. És még annyi hogy 28 hetesen voltam dokinál mert jelentkezett egy fajta folyás amitől meg ijedtem, eddig nem volt és az előző várandóságom alatt sem tapasztaltam ezt... a lényeg hogy elmentem ott csináltak egy uh-t ahol a doki kérdezte hogy biztos hogy a 28.-hétben járok-e mert Ő azt mondta hogy nagy ( a becslés szerint akkor volt 39 cm és több mint egy kg ) és még azt is mondta hogy nagyobb lesz mint a Fiam.. ez a doki meg már azt mondta hogy kicsi lesz... én már nem tudom hogy kinek a véleményét nézzem.. ezesetben nincs fogadott orvosom míg Fiamnál volt.. akkor az volt a mérvadó amit az a Doki mondott mivel más nem vizsgált... soha.. rettegek ígyis a koraa szüléstől.. de ez most rátett még egy lapáttal... Ráadásul tudom hogy mára már nem nézik de védőnőm javaslatára megnézettem.. és az AFP eredményem sem volt jó.. így nagyon félek hogy retardált babám lesz.. :( de mindenhol csak azt a választ kapom hogy ne aggódjak minden oké. csak én túl aggódom ezt az egészet.. most 2 hét múlva megyek egy újabb uh-ra ott megint mást mondanak akkor tuti belebolondulok már..

2015. jan. 27. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
nyugodj meg mert a babának sem teszel vele jót hogy izgulsz!Minden rendben lesz!!
2015. jan. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!