4 hetesen is azt olvastam már látszódik a petezsák, nálam mért nem?
Sziasztok!!!voltam dokinál,azt mondta,uh alapján nemlátott még semmit,de kb 4hetes lehetek,teszt szerint 6hetes.A papíromra azt írta petezsák a méhüregben nemtalálható,az Endometrium 12mm!!!!ez mit jelent,ahogy olvastam itt az írásokat mindenkinél látszódott már a petezsák.....nálam mért nem????
s csak 2hét mulva megyek vissza.....köcci
Szia!
Milyen teszt szeritne lehetsz 6 hetes? Ezt nem igazán értem. Lehet, h amnúgy korán mentél orvoshoz és azért nem látott még semmit. általában még az 5. héten is alig látszódik valami.
sziasztok!kösszi,igen megnéztem a google-ba hogy nyálkahártyát jelent,csak nemtom mitjelent az hogy 12mm?!!nagy vagy az jó?!!
a multhéten már irtam fel ide,hogy csináltam 2tesztet,HCG-line,Pregimax Plusz-t,s mindkettő +lett,nemjött meg,a melleim iszonyatosan érzékenyek,a doki is aztmondta az vok,kitapintgatta,s nemláttunk még semmit,de Szept 04.-én megyek,akkorra már látni fogjuk azt mondta.s csak itthon néztem a papíromon,hogy petezsák a méhüregben nemtalálható--s ezt nemértem,nemkéne annak lennie??nagyon nemvágom ezeket a dolgokat....de attol remélem télleg babát várunk,már nagyon beleéltük magunkat :-))) s várjuk,már vettem is vitamint,folsavat,Calcumot,mg-ot.....s vigyázok magamra :-)
Szia 27hetes Kismama!!!Köszike az infót,nagyon megnyugtattál,komolyan,ez már nagyon kellett :-)))))!!!!!!
Vigyázz magatokra,s nagyon Jó egészséget kívánok Neketek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!