Gyanakodjak méhen kívüli terhességre?
A tesztem 12-én pozitívat mutatott. 14-én költöztünk, a 3. emeletre, lift nélkül, de kíméltem magam, ami azóta sem könnyű a 20 hónapos "nagy" mellett. Még a költözés estéjén kávézacc szerű vérzés jelentkezett, majd 16-a körül hirtelen vérezni kezdtem. Ez annyira nem volt furcsa, mert a nagy fiammal is véreztem az elején (meg egyszer kb 6 hónaposan), de 19-én erős görcsök is jelentkeztek.
A vérzéssel egyidőben nagyon fáradékony lettem, egész nap feküdtem, pihentem, volt, hogy a napot átaludtam. Elég gyakran van a görcsök óta ájulásérzetem, és a derekam is fáj, de az semmi a hasamhoz képest.
Valamint, tegnap újabb tesztet csináltam, ami negatív lett.
Gyanakodhatok méhen kívüli terhességre, vagy vetélésre? Esetlen hibás eredményt adott valamelyik teszt?
Szia!
Ne haragudj,de meg tudod mondani miért nem mentél még orvoshoz???Ennél jobb tanácsot itt nem adhat neked senki.
Lehet,hogy esetleg az életeddel játszol!!!A méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes lehet,és a vetélésnek is lehetnek komoly következményei.
A szívműködés előtt nem akartam orvoshoz menni "alapesetben". A számomra szokatlan és aggasztó dolog ( a görcsök) meg 19-én jelentkeztek, estefelé, 20-án hiába is mentem volna orvoshoz (sztk-ba járok). Ma du-os akihez szoktam menni, természetesen elmegyek, de előbb gondoltam hátha tud valaki tanácsot adni.
Egyébként újabb teszt lett pozitív (még szerencse a szerencsétlenségben, hogy régóta várunk a babára, volt itthon LH és HCG teszt is pár).
Egyébként köszi mindenkinek, aki eddig válaszolt.
Sziasztok! Az előző kommentem után hirtelen nagyon kezdett fájni, így azonnal elindultam az sztk-ba. Meglepően aranyos volt mindenki és gyors, ilyet még sosem tapasztaltam:o
Kiderült a baj.
Az utolsó vérzésnél már terhes voltam, pedig normálisnak tűnt a mensi:o
Node beigazolódott a dolog, méhen kívüli, és ezek szerint 10-11 hetes:(
Viszont amin nagyon meglepődött a doki is, azt mondta, hogy a petevezetéket nagyon feszíti, majdnem baj is lett, de a szervezetem ezen a ponton vette észre a nagy bajt, és az embrió elkezdett felszívódni.
Így megkérdezte, mit tegyünk, de mivel elég biztosnak mondta a felszívódás jeleit (azt mondta különben már lehet nem élnék, ha nem pont akkor pont úgy reagál a szervezetem), így most várunk. Pár nap múlva kell visszamennem, vagy ha bármiben is rosszabbodnának a tünetek.
Ritka rossz érzés az áldásban lévő átok áldása......
:(((
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!