Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyanakodjak méhen kívüli...

Gyanakodjak méhen kívüli terhességre?

Figyelt kérdés

A tesztem 12-én pozitívat mutatott. 14-én költöztünk, a 3. emeletre, lift nélkül, de kíméltem magam, ami azóta sem könnyű a 20 hónapos "nagy" mellett. Még a költözés estéjén kávézacc szerű vérzés jelentkezett, majd 16-a körül hirtelen vérezni kezdtem. Ez annyira nem volt furcsa, mert a nagy fiammal is véreztem az elején (meg egyszer kb 6 hónaposan), de 19-én erős görcsök is jelentkeztek.

A vérzéssel egyidőben nagyon fáradékony lettem, egész nap feküdtem, pihentem, volt, hogy a napot átaludtam. Elég gyakran van a görcsök óta ájulásérzetem, és a derekam is fáj, de az semmi a hasamhoz képest.

Valamint, tegnap újabb tesztet csináltam, ami negatív lett.

Gyanakodhatok méhen kívüli terhességre, vagy vetélésre? Esetlen hibás eredményt adott valamelyik teszt?

2008. aug. 21. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajna nem tudom mi ez, de szerintem menjél orvoshoz, mert ha méhen kívüli lenne, az nem játék! Remélem minden rendben van!
2008. aug. 21. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor is pozitívat mutat a teszt. Esetleg próbálj még egy tesztet, de a legjobb, ha elmész a dokidhoz. Lehetséges, hogy vetélés volt.
2008. aug. 21. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a MediLab adott tévesen pozitívat. Szerintem a legjobb, ha felkeresed a nőgyógyászodat! (Egyébként a tesztek méhen kívüli terhességnél is ugyanolyan pozitív eredményt adnak, mint normál terhesség esetén. Nem hinném, hogy méhen kívüli - mivel negatív lett, de természetesen ezt csak az orvos tudja biztosra megállapítani.)
2008. aug. 21. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj,de meg tudod mondani miért nem mentél még orvoshoz???Ennél jobb tanácsot itt nem adhat neked senki.

Lehet,hogy esetleg az életeddel játszol!!!A méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes lehet,és a vetélésnek is lehetnek komoly következményei.

2008. aug. 21. 12:44
 5/9 A kérdező kommentje:

A szívműködés előtt nem akartam orvoshoz menni "alapesetben". A számomra szokatlan és aggasztó dolog ( a görcsök) meg 19-én jelentkeztek, estefelé, 20-án hiába is mentem volna orvoshoz (sztk-ba járok). Ma du-os akihez szoktam menni, természetesen elmegyek, de előbb gondoltam hátha tud valaki tanácsot adni.

Egyébként újabb teszt lett pozitív (még szerencse a szerencsétlenségben, hogy régóta várunk a babára, volt itthon LH és HCG teszt is pár).

Egyébként köszi mindenkinek, aki eddig válaszolt.

2008. aug. 21. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom hogy menj el orvoshoz, mert a vetélés után legalább 2 hétig is tesztelhetsz pozitív tesztet. Tapasztalat.
2008. aug. 21. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! A kávézacc szerű vérzés sajnos a méhenkívüli egyértelmű jele. ez viszont a petevezeték repedése előtt szokott jelentkezni kb 10-12 hetesen. ha jól gondolom te még nem vagy ennyi. viszont ha bekövetkezik a repedés akkor el is vérezhetsz. lehet hogy nálad nem is ez a gond hanem egy korai vetélés ,esetleg ikerterhesség esetén az egyik kilökődése. pontosan csak az orvos tudja megmondani ezért mihamarabb keresd fel. remélem nincs semmi gond! várjuk mit mondott a doki! sok szerencsét!
2008. aug. 21. 13:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Az előző kommentem után hirtelen nagyon kezdett fájni, így azonnal elindultam az sztk-ba. Meglepően aranyos volt mindenki és gyors, ilyet még sosem tapasztaltam:o

Kiderült a baj.

Az utolsó vérzésnél már terhes voltam, pedig normálisnak tűnt a mensi:o

Node beigazolódott a dolog, méhen kívüli, és ezek szerint 10-11 hetes:(

Viszont amin nagyon meglepődött a doki is, azt mondta, hogy a petevezetéket nagyon feszíti, majdnem baj is lett, de a szervezetem ezen a ponton vette észre a nagy bajt, és az embrió elkezdett felszívódni.

Így megkérdezte, mit tegyünk, de mivel elég biztosnak mondta a felszívódás jeleit (azt mondta különben már lehet nem élnék, ha nem pont akkor pont úgy reagál a szervezetem), így most várunk. Pár nap múlva kell visszamennem, vagy ha bármiben is rosszabbodnának a tünetek.

Ritka rossz érzés az áldásban lévő átok áldása......

:(((

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.

2008. aug. 21. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
:(((
2008. aug. 22. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!