Mikor éreztétek először, hogy baba van a pocitokban? Nem a rosszullétekre gondolok, hanem amikor hanyatt fekve kitapintható volt a pocak, vagy valami kis "csomó", vagy bármi.
Figyelt kérdés
11+4 napos vagyok, alapvetően vékony, a hasam teljesen lapos szokott lenni. Most már picit látszik, hogy gömbölyödik, de ha hanyatt fekszem és simogatom, semmit nem érzek.... Nem kellene már a méhemet legalább érezni?
Szerdán megyek UH-ra, 7 hetesen 11 mm volt.
2010. febr. 8. 16:08
1/4 anonim válasza:
szia,nem kell még semmit sem érezned,11 hetesen sokan még nem is tudják hogy kismamák.Az hogy gömbölyödik a hasad,az sem a méhedtől van még,hanem a haspuffadástól,ami a terhesség elején tök normális.Hogy mikor fogod érezni,az változó,de általában a 18 hét után.Hogy mikor fog látszódni,arra sincs pontos válasz,nekem a 25. héttől látszik igazán
Minden jót
2/4 anonim válasza:
Hanyattfekve a méhed elveszik a medencében, és még állva sem emelkedik ki belőle ebben a korban. majd pár hét múlva, a 14-17. hét tájékán emelkedik ki a medencéből.
3/4 anonim válasza:
Szia,én kb olyan 12-14hetesn éreztem a "méhem".Akkor még olyan kis tenyérnyi volt,és ha türelmesen feküdtem,éreztem ahogy "vándorol".Aztán 16-18hetesen már 2tenyérnyi volt,és utána hirtelen megnőtt annyira,hogy már szinte a szemérem csonttól felért a köldökömig.Igaz,nekem ő már a 2.babám odabent,így tudom mit és hol kell/ene érezni.Amúgy először 12hetesen mozdult meg,igaz akkor még nem voltam benne biztos,így a hivatalos rúgása 16+5hetesen volt
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam! :)
2010. febr. 9. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!