Más is volt így? Vagy ez nem annyira komoly? Légyszi
minél többen írjatok!
Figyelt kérdés
Vittem vizeletet a laborba és a fehérvérsejt pozitív lett!Valami baktérium van bennem!Írt fel a háziorvos gyógyszert azt beszedtem.Megint vittem vizeletet és megint pozitív!A védőnő mondta a nőgyógyásszal beszéljem meg mi legyen.Pénteken megyek hozzá!Úgy félek nehogy valami bacilus feljusson a babához!
2010. febr. 8. 15:20
1/7 anonim válasza:
jajjszegény..nekem szerencsére nem volt ilyen.hát tudod van az a mondás vagymi:minden fejben dől el.mondogasd azt,minden rendben lesz,meggyógyulok,a babának se lesz baja.persze gondolom most sokan el fognak kezdeni ezért szidni..de mind1.sajnos én többet nem tudok ehhez hozzáfűzni.remélem minden rendben lesz:)majd írj milett.
2010. febr. 8. 15:27
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem még a terhesség előtt volt két vizelet vételem, mind a kettő kimutatta a fehérvérsejt + -at.. még erről nem beszéltem a dokimmal.. 12 hetes..
2010. febr. 8. 15:31
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.Az orvosod tud róla, és kezelni fogják.A baba teljesen elszigetelt, nem jut fel hozzá semmi baci.Én most kaptam rá gyógyszert 20-25 fvs. volt a vizeletemben és találtak némi vért is.Ospamox-ot kaptam.És még használtam mellé a Pevaryl hüvelykúpot.Mára szerintem már minden rendben, szerdán megyek ellenőrzésre.De ne idegeskedj ezen, hidd el semmi komoly baj nem lehet ebből.Esetleg neked kellemetlen, hisz előfordul, hogy csip, ég a pisid.
NYUGALOM!
Boldog Babavárást!
16 hetes km.
2010. febr. 8. 15:42
4/7 anonim válasza:
Nekem másodszor tamponos vizelet mintát kellett adnom, hogy véletlen se kerüljön a mintába hüvelyváladék. Ezt neked is ki kellene próbálni. Biztos nincs baj, nálam sem volt.
2010. febr. 8. 15:42
5/7 anonim válasza:
szia4 ne félj semmi baj nem lesz . nekem is volt ilyen kaptam rá gyogyszert és pár nap alatt visszaált minden! azt mondta a nögyogyászom hogy ez elég gyakran elöfordul kismamáknál! lehet hogy a háziorvos által felirt gyogyszer azért nem használt mert terhesség ideje alatt bizonyos gyogyszerek máshogy hatnak mint egyébként vagy az is lehet hogy sehogy. szerintem nálad is ez lehetett. a nögyogyászod tudni fogja hogy mit irjon fel ne aggodj!! fel a fejjel és boldog babavárást!! 17 hetes kismami
2010. febr. 8. 16:00
6/7 anonim válasza:
Nekem is pozitív lett a fehérvérsejt, a bacik száma is 6000 (1000 a megengedett), és semmit nem írt rá a doki:(
2010. febr. 8. 16:10
7/7 anonim válasza:
Én is így voltam Semicilint írt fel a doki,és legközelebb megint volt benne. Elküldték tenyésztésre a vizeletet(5nap alatt lett meg az eredmény),volt benne bacillus bőven.De közben voltam a védőnőnél ,ő meg azt mondta hogy negatív.Hogy hova lettek a bacillusok nem tudom.
Szerintem fel fog írni neked egy erősebb antibiotikumot,és elküldik tenyésztéstre a vizeletedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!