Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az amit receptre lehet...

Mi az amit receptre lehet megvenni a babának?

Figyelt kérdés

Gondolok itt popsikrém,hintőpor...

Sokmindent vettünk már és vhogy felsem merült bennem h olcsóbban is megvehetem receptre.

2010. febr. 8. 15:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja,és kb. menniybe kerülnek?
2010. febr. 8. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

hintőport már nem ajánlják. dörzsöl

popsikrémet és fürdetőt használtuk. pár száz forint. pontosan nem emlékszem, de olcsó

2010. febr. 8. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a nivea baby-t vettem mindenből. Annak 1000 forint darabja. A felírt krémek és egyebek is akörül lehetnek.

2010. febr. 8. 15:23
 4/10 A kérdező kommentje:

lehet h hülye kérdés de pelenkát nem lehet feliratni?!

Orvosa válogatja mire ad receptet vagy amire kérem?!

2010. febr. 8. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hintőpor és alkohol a köldök ápolásához (ezeket jó előre kiváltani, a háziorvos felírja), fürdetőkrém, popsikrém, D-vitamin (Vigantol olaj). Filléres dolgok, kezdetekben kifejezetten ajánlottak a patikában kevert készítmények, mert illat és allergén anyagoktól mentesek. Tápszer 6 hós koráig, de erre ne legyen szükség! :D
2010. febr. 8. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hintőpor, alkohol köldökre + mullap( utóbbi recept nélkül).

Vigantol olaj (D-vitamin), Konakion (K-vitamin).

Fürdető krém (hydrophill) 2 tubus, popsikrém.

Rózsaméz szájpenész ellen. Kamillás napraforgó olaj a hajlatokra.

Nekünk ezeket írta fel kezdésre a dokinő, a párom váltotta ki, az egész kb. 4-5000 Ft volt.

2010. febr. 8. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Amit nekünk receptre írtak fel:

Hintőpor és alkohol köldökre, Vigantol olaj (D-vitamin), Konakion (K-vitamin), fürdőkenőcs és popsikrém.

Minden mást recept nélkül veszünk.

2010. febr. 10. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, de hozzáteszem, hogy amit kérdeztél a pelenkáról, sajnos azt nem írja fel a doki receptre. Érdemes megnézni, hogy hol olcsóbb a pelus, pl: Tesco, Auchan, Dm, Rossman.
2010. febr. 10. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Receptre popsikrém (nálunk 1200 ft egy tégely) meg fürdető-ezt már nem tudom mennyi, lányom másfél éve született, második lányom 3 hét mulva fog.

Recept nélkül vehetsz napraforgó olajat, paraffin olajat, 70%os alkoholt , streil vattát, hexacloridos hintőport-én ezekért fizettem 1500 ftot most pár napja.

2010. febr. 10. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, nekem D vitamin (vigantol) van itthon lányom után, de ez tényleg 300 ft körül van, K vitaminom (konakion ) is van még itthon, azt sem vettem.De ezeket is iratni kell, recept nélkül nem adnak.
2010. febr. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!