Mi az amit receptre lehet megvenni a babának?
Gondolok itt popsikrém,hintőpor...
Sokmindent vettünk már és vhogy felsem merült bennem h olcsóbban is megvehetem receptre.
hintőport már nem ajánlják. dörzsöl
popsikrémet és fürdetőt használtuk. pár száz forint. pontosan nem emlékszem, de olcsó
Szia!
Én a nivea baby-t vettem mindenből. Annak 1000 forint darabja. A felírt krémek és egyebek is akörül lehetnek.
lehet h hülye kérdés de pelenkát nem lehet feliratni?!
Orvosa válogatja mire ad receptet vagy amire kérem?!
Hintőpor, alkohol köldökre + mullap( utóbbi recept nélkül).
Vigantol olaj (D-vitamin), Konakion (K-vitamin).
Fürdető krém (hydrophill) 2 tubus, popsikrém.
Rózsaméz szájpenész ellen. Kamillás napraforgó olaj a hajlatokra.
Nekünk ezeket írta fel kezdésre a dokinő, a párom váltotta ki, az egész kb. 4-5000 Ft volt.
Amit nekünk receptre írtak fel:
Hintőpor és alkohol köldökre, Vigantol olaj (D-vitamin), Konakion (K-vitamin), fürdőkenőcs és popsikrém.
Minden mást recept nélkül veszünk.
Receptre popsikrém (nálunk 1200 ft egy tégely) meg fürdető-ezt már nem tudom mennyi, lányom másfél éve született, második lányom 3 hét mulva fog.
Recept nélkül vehetsz napraforgó olajat, paraffin olajat, 70%os alkoholt , streil vattát, hexacloridos hintőport-én ezekért fizettem 1500 ftot most pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!