Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy minden reggel...

Normális, hogy minden reggel arra kelek, hogy rettenetesen izgatott vagyok? És olyankor az az érzésem, hogy sosem fog eltelni az a 13 hét, ami hátravan?

Figyelt kérdés
És sírhatnék a boldogságtól, közben a babám nagyon mozog! Bocs, ha buta a kérdés? Csak nem tudom, miértr költ fel reggel ilyen érzés, talán a babával álmodom, vagy mert közeleg a nagy nap? Már a szüléstől sem félek, pedig eddig nagyon féltem.
2008. aug. 21. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is 13 hetem van még hátra.:)

Én is nagyon izgatott vagyok, eddig a szülés gondolata nem is foglalkoztatott, viszont mióta beléptem a 27.hétbe nincs olyan nap hogy ne olvasnék valamit a szülésről, szülőszobáról meg minden ehhez kapcsolodó dologról. És már 3 napja csak a babával álmodom. Szóval érdekes dolog.

Az hogy mitől van, nem tudom pontosan. Gondolom attól, hogy már nagyon várod és félsz is egy kicsit tőle meg nem is, szóval ezek az érzések nagyon összekeverik az embert. És 13 hét az már nem sok idő, gyorsan elfog menni, hidd el.

Nem buta a kérdés, csak szerintem igazából nincs erre magyarázat.:)

További kellemes babavárást kívánok és 13 hét múlva szép szülést! És addigis kitartás! Lesz ez még rosszabb is!:)

2008. aug. 21. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!