Aki lányt vár annak tényleg lassaban nő a lábán a szőr?
Valahol olvastam ezt én is, de nyilván hülyeség. Olyan viszont előfordulHAT, hogy egy terhes nő kicsit jobban szőrösödik a megszokottnál, a hormonok miatt van, viszont a baba nemétől független. Én pl azt vettem észre, hogy a hasamon a korábbi pihék helyett valamivel sötétebbek a szőrszálak, le is gyantáztam, mert nagyon zavart (bár másnak valószínűleg fel se tűnne, de nekem igen, és az elég). De ismétlem, ennek nincs köze a baba neméhez.
15hkm
Nekem mindhárom várandósságom alatt szinte teljesen leállt a szőrnövekedésem, ez volt az egyik nagy mellék-pozitívuma az állapotomnak. :) A hónom alatt, a lábamon, a fazonon, mindenhol. Terhesség elején leszedettem, aztán legközelebb szülés után 1-2 hónappal.
Két fiam van és egy lányom, szóval a baba neme nem befolyásolta, inkább a terhességi hormonok, gondolom.
Ezt már én is olvastam tavaly mikor a lányomat vártam. Lehet hülyeség vagy véletlen egybe esés de nekem tényleg lasabban nőtt a lábamon a szőr.
Most kisfiút várok és ugyanúgy nő mint a terhességeim előtt.
Szóval.... nem tudom... amúgy ez volt az első dolog mikor megtudtam hogy terhes vagyok, hogy megnéztem hogy nő a szőröm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!