(ANYUKÁKTÓL KÉRDEZEM? ) 31 hetes kismama vagyok,3 napja 38,5 a lázam.
28 hetes voltam amikor rettenetesen lazas voltam, 3 napig tartott. Az egvilagon semmi nem hozta le a lazam. Paracetamolt 4 orankent lehet bevenni na de azert harom napon keresztul 4 orankent nem volt igazan biztato. Es raadasul lement a lazam kb. 1-2 orara es utanna visszaugrott. Nekem nemcsak 38,5 volt hanem felmet 39 fole is, foleg este. Orvosnal is voltam termeszetesen, tehat nem vagyok hanyag de otthon fekudtem ki ezt a harom szornyu napot, hol izzadtam, hol remegtem, liter szamra ittam a vizet. A doki is a paracetamolt javasolta. Az egvilagon semmi bajunk nem lett, sem nekem sem a babanak. Erossebek ok mint gondolnank, ne felj nem lesz gond, szedj paracetamolt, igyal jo sok folyadekot, szedj C vitamint vagy citromos teat es holnap menj el a dokihoz.
Jobbulast kivanok es boldog babavarast!
Én is kiakadtam, bocs. 37.5fölött már LÁZAD VAN!!!!!
Ügyeletre is elmehettél volna,valamint hütőfürdő, borogatás,sok folyadék és lázcsillapitó. Már ne is haragudj, de az ilyen felelőtlen kismamák kerülnek korházba, mint a legutobbi honapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!