Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes és 3 napos terhes...

5 hetes és 3 napos terhes vagyok. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Egészen tegnapig fájtak a mellbimbóim (a melleim nem feszültek), viszont tegnap ez abbamaradt. Plusz kb 2 napja vízfolyásszerű hasmenésem volt, amire széntablettát vettem be (mert az nem káros a picire). Tegnap nem volt székletem, de ma igen és nagyon sötét színe volt. Szinte fekete. Lehet ez a széntabletta miatt? Vagy esetleg a terhesvitaminban lévő vas miatt? Kérlek nyugtassatok meg, hogy ezek nem vetélés tünetei...
2015. jan. 19. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 nap volt 3-4 alkalommal vízfolyásszerű hasmenésem, csak úgy kirobbant belőlem (bocs, elég undi, de ez van :D), de nem vettem be semmit. Kiment belőlem, aminek ki kellett, figyeltem rá, h pótoljam a folyadékot és ennyi.
2015. jan. 19. 16:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem egyik nap elkezdődött (akkor csak egyszer volt), aztán 2 napja meg többször. kb 4-5 alkalommal, ugyanolyan módon, mint neked. Amúgy, egész szépen megfogalmaztad. :D
2015. jan. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!