Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mennyit mozog a babátok...

Nektek mennyit mozog a babátok 20 hetesen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
napkozbe rugdos 1-2 ot este vacsi es furdes utan meg egy orat kepes bulizni :D
2015. jan. 19. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pont 20 hetesen kezdtem el érezni, de beazonosítani konkrétan nem tudtam. Talán napi 1-2 ilyen fura érzésem volt akkor pár napig. Azóta két hét telt el, és rendszeresen érzem egész nap. Pláne, mikor csokit eszem. :) Emlékszem, hogy nagyon aggódtam a 20. hét környékén, hogy még mindig nem érzem, aztán szinte egyik napról a másikra bejelentkezett. :) 22hkm, első baba
2015. jan. 19. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek a babához! Nekem is ekső babó. S nagyon változatosak a napok, hol sokat èrzem mozogni, de vannak napok amikor alig. Kicsit olyankor megijedek, s várom, h újra mozogjon.
2015. jan. 19. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 18 hetes vagyok. Reggel 6kor, 13 órakor, este 20 óra körül aktív a babuci, 2-3 rűgást kapok is, aminek nagyon örülök. Rúgáson kívül érzem, amikor csikiz. Aktív baba. :)
2015. jan. 19. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
16 hetesen éreztem először és utána volt,hogy alig mozgott.most vagyok 22+2 hetes és kb. 2 hete volt hogy egész nap égen-földön 2-szer mozdult meg,akkor meg voltam rémülve,már sírtam is,hogy mi van. Első babám,úgy hogy sok dolog új,meg minden. De most már pl. tegnap ha 1 órát volt nyugton. :D
2015. jan. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!