Kelemen Szabina kérdése:
Terhes vagyok ritka szexelés utan 1-2 napig faj a "szűzhártyám" másnak is volt így? Mitöl van?
Figyelt kérdés
2-3 hetente szexelunk behatolas pillanatig faj utana nem, utana gombostűhegynyi 1-2 pötty van a bugyin, papiron. Utana 1-2 napig faj pisitörlés után. Mkndjam el orvosnak? Másnak is volt ilyen? Gyakrabban ezert nem is merek szeretkezni. Hogy múlik el?2015. jan. 19. 08:26
11/22 anonim válasza:
2 gyermekes anyuka es lovese sincs a huvely es a szuzhartya kozotti kulonbsegrol. Ez se normalis. Ezt egy tinilany is tudja. Es terhesseg alatt semmilyen verzes nem normalis.
12/22 A kérdező kommentje:
Es ha terhes vagyok es megvagom az ujjam egy kessel az se normalis verzes terhesseg alatt? Menjek orvoshoz h minden oke e a babaval. Hagyjuk mar. A seggem lyuka verzik az aranyer miatt az se normalis verzes terhesen?! Azert ez a mondat h semmilyen verzes nem jo terhesen kicsit tukzas, elmondtam h nem belulrol verzem a huvely fal, nem ugyan az. De most mar tudom a dzarazsag miatt lehet . Koszonom a valaszokat nem kerek tobbet! Szeretnem torolni a kerdest . Sajat kerdeseim kozul toroltem onnan eltunk de megis lathato meg.
2015. jan. 19. 09:41
13/22 anonim válasza:
Itt minden kèrdès örökrs megmarad :-)
14/22 A kérdező kommentje:
Szuper! legközelebb kétszer is meggondolom mit kérdezzek
2015. jan. 19. 09:52
15/22 anonim válasza:
Direkt érted félre, amit a vérzéssel kapcsolatban írtak neked? Nyilván ne szaladj orvoshoz, ha megvágod az ujjad, de a te esetedben nem ártana. Valószínűleg nincs gond a babád körül, de azért nem lehet kellemes napokig fájdalommal élni, ahogyan a szex kerülése sem feltétlenül okoz neked örömet. A doki meg megnézné, mi a gond, és javasolna valamit, ami enyhítene rajta.
Hidd el, hallottak már az orvosok olyat, hogy kismama létére szeretkezik valaki:-)
16/22 anonim válasza:
Itt mindenki csak segíteni és meggyőzni szeretne arról hogy semmilyen vérzés nem jó terheség alatt ami a hüvelyedből kijön. Szánalmas hogy ő a második gyerköcöd és igy félvárról veszed ezt az egészet. És kigyunyolod azokat akik itt segíteni szeretnének. Én is császáros voltam, most várom a másodikat nekem semmi ilyen tünetem nincs.beszélj az orvosoddal.
17/22 anonim válasza:
Volt neki abortusza. Egy másik kérdésnél írta!
18/22 anonim válasza:
Mit vartok egy olyan notol aki 2 gyerek utan nem tudja felfogni h nincs szuzhartyaja. Alapjaraton ennyire buta h nem erti meg h a "seggelyuka" (altala fogalmazva), vagy az ujja verzik teljesen mas mint a huvelyi verzes. A mehebol nem tud az ujjan keresztul verezni, legalabbis ezt ertelmes ember tudja, de olyan aki azt hiszi magarol h szuzhartyaja van nem is lepodom meg h nem tudja a ketto kozti kulonbseget. Szorakoztatoan buta. :-) A stilusarol nem is beszelve. Siman minket nez hulyenek :D
19/22 anonim válasza:
És honnan tudod hogy a vérzés a hüvelyfalból jön nem pedig máshonnan?
20/22 anonim válasza:
Én nem lennék ennyire biztos abban, hogy honnan és mi vérzik. Ezt had döntse el orvos. Arra való, hogy diagnosztizáljon. És nem , HÜVELYből jött vérzés terhesség alatt NEM normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!