Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. hétben vagyunk, még...

Bobocka kérdése:

32. hétben vagyunk, még dolgozom egy gyárban napi 8órát állok, tegnap éreztem hogy picit fáj a medencém munka kozben. Még dolgozhatok?

Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egyáltalán nem kéne már álló munkát végezned napi 8 órában. Én is álló munkát végeztem (gyorsétteremben voltam pultos), de engem a 3. hónap után elküldtek táppénzre, megmondta a főnököm, hogy ő nem vállalja a felelősséget, mert nem tud nekem könnyített munkát adni, ezt meg nem csinálhatom. Ha már fáj a medencéd, akkor mindenképp vetesd magad táppénzre szerintem. Én amúgy 37 hetesen szültem, szóval már épp csak pár heted van vissza, addig lazíts szerintem. Bár nem tudom, mennyire nehéz a munkád, de én tuti nem dolgoznék már 32 hetesen, hacsak nem teljesen ülő munkáról van szó.
2008. aug. 20. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Hát őszintén, én 32 hetesen már ülőmunkát sem nagyon végeznék, de csak mert ha nem teljesen egyenes háttal ülök, a bordám összenyom mindenemet odabent. Nekem nem kényelmes ülni, pedig az átlagnál kisebb a pocakom.

Nekem is álló munkám volt, a 27. héten elküldtek inkább pihenőre - pedig én még dolgoztam volna. De szerintem jól tettem, jó itton lenni készülődni, pihenni. AMúgy is rohan az idő...

szintén 32 hetes kismama

2008. aug. 20. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszike a válaszokat,sajnos kulfoldon vagyok,muszáj dolgoznom még,de nem hiszem hogy sokáig bírom még.Boldog babavárást
2008. aug. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!