Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajkai kórházban ki a jó...

Ajkai kórházban ki a jó szülész orvos?

Figyelt kérdés
Most költöztünk ide és senkit sem ismerek itt!
2008. aug. 20. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

Nem akarlak megijeszteni de én semmi jót nem hallottam az ajkai szülészetről!Én tapolcai vagyok és elvileg ajkához tartoznék,de mi átjárunk Keszthelyre!

Egy valakinek tudom dokik közül a nevét és telszámát,de a nevéből is csak a vezetéknevet tudom!Dr Hollósy ha jól emlékszem!Talán még őt ajánlják!

Ha érdekel a telszáma írj mailt!vera0213@citromail.hu

Remélem tudtam valamit segíteni

2008. aug. 20. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,pont a Hollósyval találkoztam az első UH-on.Az ő száma meg is van.Nem nagyon tudtam róla véleményt alkotni,mert csak egy pár percet beszéltünk.Remélem azért találok olyan orvost akit más is ajánl,mert így kicsit elveszetnek érzem magam!Szerinted mikor érdemes orvost fogadni,mert én még csak 12 hetes vagyok,de nem szeretném ha mindég másik orvost fognák ki!
2008. aug. 20. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már az elején megfogadtam ill nem is megfogadtam hanem elkezdtem a magán rendeléseire járni a dokinak terhes gondozásra -akit kiszemeltem magamnak!És innentől ment minden a maga útján.....Egyértelmű volt h nála fogok szülni!Nagyon kedvelem a dokim és max.megbízom benne

!Csak ajánlani tudom!Bár Keszthely nincs nagyon közel Ajkához,vizsont ez a doki rendel tapin is szerdánként és a kötelező uh-ra sem kell keszthelyre menni hanem jó ha ajkára mész-ha esetleg úgy döntesz h mégis keszthelyre mész,v ott akarsz szülni!

2008. aug. 20. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Én Zalaszegváron lakom,így Keszthely kb.50 km-er,még ez sem túl nagy táv.Holnap kell mennem a 12 hetes UH-ra már be vagyok jelentkezve Ajkára.Megnézem milyenek lesznek,aztán ha nem tetszik én is Keszthelyre járok.Ott ki az orvosod?Köszi a segítséget!
2008. aug. 21. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Majd írj holnap privátot h mi volt aztán én is megírom privibe a dokim nevét!

címem:vera0213@citromail.hu

2008. aug. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!