Ajkai kórházban ki a jó szülész orvos?
szia!
Nem akarlak megijeszteni de én semmi jót nem hallottam az ajkai szülészetről!Én tapolcai vagyok és elvileg ajkához tartoznék,de mi átjárunk Keszthelyre!
Egy valakinek tudom dokik közül a nevét és telszámát,de a nevéből is csak a vezetéknevet tudom!Dr Hollósy ha jól emlékszem!Talán még őt ajánlják!
Ha érdekel a telszáma írj mailt!vera0213@citromail.hu
Remélem tudtam valamit segíteni
Én már az elején megfogadtam ill nem is megfogadtam hanem elkezdtem a magán rendeléseire járni a dokinak terhes gondozásra -akit kiszemeltem magamnak!És innentől ment minden a maga útján.....Egyértelmű volt h nála fogok szülni!Nagyon kedvelem a dokim és max.megbízom benne
!Csak ajánlani tudom!Bár Keszthely nincs nagyon közel Ajkához,vizsont ez a doki rendel tapin is szerdánként és a kötelező uh-ra sem kell keszthelyre menni hanem jó ha ajkára mész-ha esetleg úgy döntesz h mégis keszthelyre mész,v ott akarsz szülni!
Szia!
Majd írj holnap privátot h mi volt aztán én is megírom privibe a dokim nevét!
címem:vera0213@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!