Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt már ilyet?...

Más is tapasztalt már ilyet? Mit csinált? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés

Tegnap este óta kicsi görcsöket érzek a hasam aljában néha olyan, mintha a derekamból jönne, de nem keményedek. Ezek a görcsök viszonylag állandóak, de nem erősödnek. És néha úgy érzem, mintha székelési ingerem lenne, de nem kell. Valamint a hüvelyemnél is nyílalgat. A baba mocorog, nem viszi túlzásba, de azért megmutatja magát, hogy itt van.

Ez mitől lehet? Aggódjak? 36+1 kismama

2010. febr. 7. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én megmutatnám magamat orvosnak, hogy esetleg nem nyílt-e ki a méhszáj.
2010. febr. 7. 11:29
 2/5 anonim válasza:
44%
Ha elfolyt a magzatvized azonnal orvoshoz kéne menned. Kell. A baba meg is halhat.
2010. febr. 7. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a méhszájam már 32 hetesen 3100 volt.
2010. febr. 7. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, nem ijesztgetésképp, de a hüvelyi nyilallás azt szokta jelezni, h nyílik a méhszáj...lehet hogy bírod vele még 3 hétig is simán, de lehet hogy csak holnaputánig. Orvosnak kellene látnia....
2010. febr. 7. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteget nyilallgatott a hüvelyem, néha annyira fájt, hogy majd megőrültem, mégsem nyílt a méhszáj.
2010. febr. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!