Tippelnetek nekem is, ha van kedvetek persze? Hét és nem?
Sajnos nem tudom hogy kell elforgatni a feltolteskor nem ilyen volt, elore is elnezest....
Huuuu, akkor a dokimnak igaza volt, hogy kicsi a baba. 1953 grammot mertek tegnap. De ahogy olvastam ez pont a koranak megfelelo a tobbi meretevel egyutt. Nem is ertem a dokit.
Senki nem talalta el, de lehet hogy nem a legjobb kepet sikerult csinalnom :)... 33 hetet toltottem es kisfiù lakik bent...
ennyire kicsinek tunik? Mondjuk szeles a csipom talan ezert lehet kisebb a hasam?
A méretei alapjàn sztem is pont a korànak megfelelő, nem étem a dokid h miért mondta picinek...
A pocid tényleg kissebbnek néz ki, na de ha szépen fejlődik a kisfiad akkor ne zavarjon.
Nekem a 35 hét körül nőtt sokat; addig én is kicsinek talàltam, pedig a súlyàt nekem is kb ekkoràra saccoltàk ilyen idősen.
40hkm :) /első vàlaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!