Ketteske kérdése:
5+0 hetesen voltam UH-n, de még az égvilágon nem látszott semmi. Ugye lehet még ebből baba?
Figyelt kérdés
Azért mentem ilyen korán, mert görcsölgettem, és a doki behívott. 5+5 hetesen megyek újra. Nálatok mikor látszott már valami a legkorábban?2010. febr. 6. 22:36
1/11 anonim válasza:
A semmi tulajdonképpen azt jelenti baba nincs!De ha szikhólyag már volt, csak embriócsomó nem akkor még lehet !
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok szikhólyagról.
2010. febr. 6. 23:08
3/11 anonim válasza:
Hasi ultrahanggal nekem se látszott ekkor még semmi, pedig középidőben ovuláltam (teszt és hőgörbe alapján, ez tuti). Hüvelyi ultrahanggal is még csak petezsák és szikhólyag látszott 6+2 hetesen, szívműködés csak a 8. heti ultrahangon.
30h km
4/11 anonim válasza:
Nekem sem látszott ekkor még semmi, csak egy hét múlva egy szép kis petezsák és csak rá egy hétre az embrió és a szívhang.
5/11 anonim válasza:
Engem pont emiatt küldött haza a doki,azt mondta úgysem lát semmit,felesleges ,menjek vissza.6 hetes voltam akkor már ott volt a 2mm Kincsem.Ne aggódj még,viszont legközelebb valamit látnia kell majd.25+6hetes kismami
6/11 anonim válasza:
Szia. Én 5+3 naposan voltam először , de nekem már látszott 14mm-es petezsák, és 7+2 naposan volt szívhang illetve látszott az embrió. Nyugi lehet ebből még akár ikrek is:)
7/11 anonim válasza:
5+5 hetesen mentem először, 7 mm-es petezsákom volt csak. És milyen igaza van az utolsónak, 8+3 hetesen kiderült hogy egypetéjű ikreket várunk. :-)
Simán lehet baba így is, szerintem nekem sem látszott volna 5 hetesen semmi.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást, majd szerdán megírom, hogy mi volt.
2010. febr. 7. 09:01
10/11 A kérdező kommentje:
3,2 mm petezsák!!! :)
2010. febr. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!