Kép alapján szerintetek kisfiú vagy kislány?
12+3 hetes a képen, megkérdeztem, azt mondta a szonográfus, hogy nem akar mondani semmit, mert ilyenkor még nem biztos. Viszont pont szépen látszik a képen az a bizonyos kis pöcök, ami ugye vagy csikló, vagy fütyi, állítólag annak az állásából meg lehet mondani, kíváncsi vagyok a véleményekre :) Kevesebb, mint 3 hét múlva megyek 4D-re, akkor úgyis megtudom valószínűleg, de nagyon fúrja az oldalam :) Ti mit láttok?
Igen utolsó, vagy fiú, vagy lány, de az biztos :D
Egyébként komolyan érdekel, hogy ha tényleg látjátok, akkor ti miből látjátok?
Nem olyan szögben van, hogy látni lehessen és még valóban nagyon fiatal ahhoz, hogy biztonsággal meg tudja mondani a szonográfus, akkor mi laikusok is max. tippelgethetünk.
Amit az 1. válaszoló a baba "fütyijének" néz, az nem is az.
Na, 8-as a tiédnél valóban tök egyértelmű, de én az enyémnél olyat nem látok :D
Lehet amúgy tényleg nem is látszik normálisan az a "valami", vagy totál nem tudom, mit kell nézni. A lábait látom, hogy fölfelé tartja, de olyan fölfelé álló valamit én nem tudok kivenni. Mindegy, a többség szerint fiú, talán tényleg az, 2 és fél hét múlva kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!