Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kontroll előtt lehet...

6 hetes kontroll előtt lehet nemi életet élni? Császár után vagyok.

Figyelt kérdés
A 6 hét lejárt,a mai nappal de csak 2 hét múlva van időpontom. Feltétlenül szükséges kivárni ezt az időt? Ott lent rendben vagyok. Igaz nem tudom, hogy a méhem viszahúzódott -e teljesen.

2015. jan. 13. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet
2015. jan. 13. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:

szia

én is császáros vagyok. igaz,még van 4,5hét a kontrollig,de szerintem ne próbáld meg.

illetve a dokim azt mondta,ha esetleg csúszik a vizsgálatom pár napot,várjam ki. megnézi a méhet,hegvastagságot,stb. :)

2015. jan. 13. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kockáztatnék. Ha gond van, és kórházba kerül az ember, a kisbabád nélküled maradna. Nekem ennyit nem érne az egész. Persze biztos van, aki csinálta, nem lett gond, de én ilyenben biztosra megyek.
2015. jan. 13. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Hú, hát gondoltam én is, hogy így van, csak reménykedtem, hátha itt mást válaszolnak. Még 2 hetet ki kell húzni, akkor...
2015. jan. 13. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Előbb szerintem hadd nézzen meg a doki és ha ő azt mondja, minden oké, akkor elkezdhetitek.
2015. jan. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!