Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár hete időnként hányingerem...

Pár hete időnként hányingerem van, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete időnként hányingerem van. Valamelyik nap nincs, valamelyik nap pedig ismét előjön picit a hányinger. Hányni viszont nem hánytam. A menstruációm is megjött igaz kevesebb volt mint eddig általában. Ma pedig olyan fúrcsát érzek a hajam alján, ott ahol akkor is fájni szokott néha amikor menstruálok, viszont most nem fáj csak olyan érzés mintha tele lennék ott, vagy nem is tudom hogyan mondjam.. Lehetséges hogy terhes vagyok? Ajánlatos tesztet venni vagy várjak még vele? A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm! :)

2015. jan. 13. 13:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
negatív:)
2015. jan. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!