Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetesen már lehetek együtt...

12hetesen már lehetek együtt a párommal vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

?? mi végig szerelmeskedtünk, nem tilos, ha külön az orvos el nem tilt

gondolom nem szado-mazózni akartok :D

2010. febr. 6. 18:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem tilos,de én inkább vigyázok,mert első baba,és a másik oka az,hogy amikor még nem voltam terhes akkor is mindig problémám volt,hetente vittem a vizeletet a háziorvoshoz,mert fájt,ha pisiltem,tele volt bacival.És mindig szex után jött ki.
2010. febr. 6. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Minket a 12. hétig eltiltott a doki, mert 5 hetesen barnáztam. Azóta szabad az út! Azt mondta, hogy nem árt a picinek! Viszont, ha görcs v. vérzés van utána, akkor tilos.

A fertőzés elkerülésére esetleg óvszer? Lehet, hogy hülyeség, de hirtelen ez jutott eszembe. :)

21 hetes km

2010. febr. 6. 19:03
 4/7 Lolol ***** válasza:
Én is gondoltam óvszerre.Inkább azzal.Nem akarom,hogy a terhességem alatt is legyenek ilyen panaszaim. :)
2010. febr. 6. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Én amondó vagyok hogy egy egészséges terhes nő akinek semmi problémája nincs,az szexelhet az első terhességi naptól!Nem kéne úgy felfogni mint valami súlyos betegséget!!!Én ilyenkor elcsodálkozom hogy az ilyen nők párja nem távolodik el tőlük...!Vérzel?Görcsölsz?Mert ha nem akkor mit kell félni???Ez természetes dolog ugyanúgy ahogy a szeretkezés!Istenem!Nem halálos betegek vagytok!!!
2010. febr. 6. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért kéne eltávolodni?Istenem az ilyen válaszokat annyira nem bírom értékelni.Már írtam,hogy terhesség előtt is amikor a párommal együtt voltam,problémáim voltak,ugyanis mindig a háziorvost jártam.Volt olyan,hogy véres volt a vizeletem.Nem görcsölök,nem vérzek,de nem szeretnék gyógyszereken élni a terhességem alatt.
2010. febr. 6. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd majd meg a dokit ha mész legközelebb ha tartasz tőle.Én sajnos a 6.héttől tiltva voltam ,mivel a petezsák mellett vérömlenyem volt.Már valószinü lehetne,sajna elfelejtem megkérdezni,de az az igazság ,már nem is mernénk sexelni.És nem távolodunk el egymástól emiatt,nagyon várjuk a babát,és ugyanúgy szeretjük egymást.25+5hetes kismami
2010. febr. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!